.

HP Inc. a lansat cea mai recentă generaţie de PC-uri premium pentru consumatori pentru sărbătorile de iarnă 2016. Noua gamă cuprinde un laptop convertibil mai uşor şi mai subţire, cu o durată mai mare de viaţă a bateriei pentru portabilitate şi un desktop all-in-one cu un design frumos, care oferă sunet de mare calitate pentru acasă.
 
Portofoliul premium este construit pentru a răspunde nevoilor consumatorilor de a avea produse care să-i inspire. Fie că sunt folosite acasă sau în deplasări, produsele premium HP au devenit un reper în privinţa experienţei pe care o aşteaptă consumatorii din partea unui PC. Printre noile produse lansate se numără:
 
HP Spectre x360, a doua generaţie a convertibilelor revoluţionare HP x360, are acum o ramă îngustă, aproape inexistentă, în jurul ecranului şi un design cu 13% mai subţire şi cu 11% mai uşor decât vechiul produs.
 
Laptop-ul HP ENVY 13 oferă un design sofisticat şi o durată de viaţă a bateriei de până la 14 ore1, cu patru ore mai mult decât modelul anterior. 
 
Desktopul HP ENVY AIO 27 All-In-One combină puterea de calcul cu experienţele media, fiind dotat cu un display certificat Technicolor Color HD, cu ramă foarte subţire, aşezată deasupra unui sistem audio Bang & Olufsen cu patru difuzoare.
 
Monitorul HP ENVY 27s, un monitor 4K IPS2, cu un design cu ramă foarte îngustă, ideal pentru a alătura două monitoare pentru afişare duală. 
 
„Utilizatorii de echipamente premium au aşteptări mari în ceea ce priveşte performanţa şi calitatea produselor pe care le folosesc acasă, la serviciu sau în deplasări”, afirmă Anne-Sophie Hadberg, Head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. „Ne consolidăm poziţia de lider în categoria de produse premium prin lansarea acestui portofoliu de PC-uri, mai subţiri şi mai uşoare, furnizând putere mai mare decât vechea generaţie şi asigurând astfel o portabilitate ridicată.”
 
HP Spectre x360 oferă performanţă puternică într-un design elegant
 
HP a reinventat unul din cele mai de succes laptopuri premium, făcându-l şi mai performant. Noul Spectre x360 are o durată de viaţă a bateriei cu 25% mai mare, ajungând la o autonomie de 15 ore1. Acest lucru este posibil prin optimizarea PC-ului cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ de generaţia a 7-a şi prin montarea unei baterii mai puternice, de 57,8 W, într-un design mai subţire. Noul design cu ramă îngustă, aproape inexistentă, reduce dimensiunile laptop-ului, eliminând aproximativ 10 mm din fiecare parte a ecranului, pentru a asigura portabilitate ridicată. Cu un nou design pentru balamale, laptopul are o grosime de 13,8 mm, fiind cu 2 mm mai subţire decât generaţia anterioară, şi cântăreşte 1,29 kg3, faţă de 1,45 kg la generaţia anterioară. Laptopul include acum patru difuzoare în loc de două, asigurând un sunet clar. Datorită tuning-ului Bang & Olufsen şi sistemului HP Audio Boost, cele două difuzoare din faţă, care vin în completarea celor două din spate, furnizează un sunet uluitor în orice situaţie.  
 
Noul Spectre x360 este caracterizat de o conectivitate foarte bună cu două porturi USB-Type C™, cu suport ThunderboltTM 3, şi un port USB-Type A 3.0, permiţând utilizatorilor să se conecteze la cele mai noi periferice. Display-ul luminos are o diagonală de 13,3 inch (33,78 cm) şi un panou FHD IPS4, care oferă experienţe de vizionare excelente. Culoarea Natural Silver, cu accente lucioase pe balamale, creează profilul elegant pe care utilizatorii şi-l doresc. 
 
Alte caracteristici:
 
Noul design cu ventilator dublu optimizează termic, pentru a asigura funcţionarea dispozitivului la temperatură scăzută în timpul activităţilor solicitante.
 
Generaţia a 7-a de procesoare Intel® Core™ i5 sau i75.
 
Medii de stocare de tip SSD PCIe, cu capacitate de până la 1TB6, pentru performanţă rapidă şi un spaţiu mare de stocare pentru videoclipuri şi fotografii la rezoluţii înalte.
 
Cameră web HP Truevision FHD cu un câmp vizual mai larg cu 12%, perfect pentru chaturi web.
 
Cameră FHD IR, compatibilă cu Windows Hello7 Facial Log-In pentru autentificare sigură şi rapidă, fără să fie nevoie de tastarea parolei.
 
HP Fast Charge pentru reîncărcarea bateriilor la o capacitate de 90% în doar 90 de minute8.
 
Laptop HP ENVY 13, putere într-un design subţire şi uşor
 
Creat pentru utilizatorii care îşi doresc laptopuri premium la un preţ mai accesibil, HP ENVY 13 combină frumuseţea şi puterea cu materiale metalice rafinate şi linii subţiri în nuanţe Natural Silver. Cu diagonala de 13,3 inch (33,78 cm), noul laptop HP ENVY adaugă încă patru ore la autonomia bateriei, având o durată de viaţă de 14 ore1, comparativ cu modelul de anul trecut. Cu doar 14 mm grosime şi o greutate de 1,42 kg3, noul HP ENVY este mai subţire şi mai uşor decât generaţia anterioară, iar acum are o baterie mai rezistentă şi cea mai recentă generaţie de procesoare Intel® Core™.
 
Balamaua specială care ridică tastatura retro-iluminată când ecranul este deschis oferă o experienţă de tastare mai confortabilă;  touchpad-ul este extra-lat, realizat din sticlă, pentru o rezistenţă mai bună. Display-ul oferă imagini vii pentru filme şi jocuri, fiind disponibil la rezoluţii QHD+9 sau FHD4. Difuzoarele duale, cu sunet Bang & Olufsen şi HP Audio Boost Technology, oferă un sunet uimitor pentru filme şi muzică.
 
Alte caracteristici includ:
 
Două porturi USB 3.0, inclusiv unul dedicat pentru  încărcarea dispozitivelor mobile cât timp laptop-ul este în modul Sleep, şi un port USB Type-C™.
 
Generaţia a 7-a de procesoare Intel® Core™ i5 şi i75.
 
Stocare de până la 1TB SSD6 PCIe, oferind timp de răspuns rapid la deschiderea sau mutarea fişierelor de mari dimensiuni.
 
Până la 16GB memorie RAM.
 
HP Fast Charge: încărcare rapidă a bateriei - până la 90% în 90 de minute8.
 
HP ENVY AIO 27 desktopul care se potriveşte în orice cameră, oferind experienţe cinematografice 
 
HP ENVY AIO 27 este un desktop all-in-one care oferă un design simplu, dar sofisticat, care îl face să arate excelent în orice încăpere. Prin mutarea componentelor active în baza echipamentului, designul în două volume (bază  şi ecran) reduce cu 44% (până la 15 mm) grosimea ecranului de 27 inch diagonală  (68,58 cm), capabil de rezoluţii QHD9 sau UHD10. Tot în bază se află şi sistemul audio, cu patru difuzoare special îmbunătăţite de experţii Bang & Olufsen, pentru a oferi sunetului o calitate asemănătoare cu cea de teatru. Volumul sonor este reglat cu ajutorul unui disc care permite un control uşor tactil. Rezoluţia ecranului de 3,6 milioane de pixeli, cu Technicolor Color Certification ajută la asigurarea unor culori de înaltă precizie în timpul vizionării videoclipurilor sau creării şi editării de conţinut. Acesta este primul ecran integrat într-un multifuncţional HP ce beneficiază de un nivel scăzut de lumină albastră pentru un confort sporit al ochilor. Pentru a proteja viaţa privată, ENVY AIO 27 oferă o cameră video HP Privacy, cu suport IR şi microfon, care sunt ascunse  şi  obturate mecanic atunci când nu sunt utilizate.
 
Alte caracteristici includ:
 
Opţiuni de procesare puternice disponibile, inclusiv a 7-a generaţie Intel® Core™ i5 şi i7 quad-core desktop5.
 
Grafică discretă NVIDIA GTX 950M, cu placă video 4 GB GDDR5 pentru performanţă rapidă pentru jocuri 3D.
 
Opţiuni de stocare hybrid, ce includ până la 256GB SSD6 şi 2TB HDD6, pentru a oferi utilizatorilor performanţă mai rapidă şi spaţiu mare de stocare pentru colecţii media digitale.
 
Port USB TypeCTM cu suport ThunderboltTM 3.
 
Port HDMI de ieşire pentru conectare la un alt monitor sau la TV.
 
Port HDMI de intrare pentru a conecta un laptop pentru a beneficia de monitorul ENYV AIO 27.
 
Monitorul HP ENVY oferă imagini 4K vibrante entuziaştilor şi consumatorilor de conţinut digital
 
Monitorul HP ENVY 27s are un design contemporan, cu o bază subţire din aluminiu, care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare, o diagonală de 27 inch (68,58 cm), un panou IPS 4K2 şi o ramă cu micro-margine. Suportul AMD FreeSync TM10 reduce pixelii care pot apărea pe ecranele mai mici. Precizia culorilor RGB depăşeşte 99%, făcând conţinutul 4K de azi să arate uluitor. Conectivitatea versatilă include Display PortTM şi HDMI.
 
Preţuri şi disponibilitate:  
 
HP ENVY All-In-One 27 va fi disponibil în EMEA începând cu luna decembrie, la un preţ de pornire de 1.499 euro.
 
HP Spectre x360 va fi disponibil în EMEA începând cu luna decembrie, la un preţ de pornire de 999 euro. 
 
Laptop-ul HP ENVY, va fi disponibil în EMEA începând cu luna decembrie, la un preţ de pornire de 799 euro. 
 
Monitorul HP ENVY 27s va fi disponibil în EMEA începând cu luna decembrie, la un preţ de pornire de 549 euro.
 
Despre HP
 
HP Inc. se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de lucru şi viaţa, în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc.