.

Aplicația de Android HTC FootballFeed va primi o serie de actualizări înainte de începerea etapelor UEFA Champions League. Aplicația, ce oferă fanilor UEFA Champions League și UEFA Europa League o experiență mobilă unică, dispune acum de meniuri și informații în mai multe limbi și pagini mai prietenoase cu utilizatorii, devenind, astfel, partenerul perfect al oricărui fan. Aplicația actualizată dispune acum de un Panou de start (Live Dashboard), ce oferă o vedere rapidă, în același loc, a informațiilor despre toate meciurile în derulare, ușor de vizualizat. O nouă pagină a fost introdusă special pentru etapele UEFA Champions League și UEFA Europa League, unde sunt afișate echipele rămase și oponentele lor, dar și scorurile la zi.

Aplicația va fi disponibilă în limbile estonă, daneză, norvegiană și suedeză, mărind astfel numărul limbilor disponibile la 25.

Aplicația, lansată prima oară în noiembrie 2013, aduce cea mai bună experiență de utilizator pentru un fan, oferind cele mai recente statistici de la UEFA.com în secunda în care sunt disponibile, într-un format personalizabil, cu un design elegant, bazat pe cel al foarte apreciatului ecran de pornire BlinkFeed. Pentru breaking news despre echipe, actualizări în timp real cu informații despe meciuri sau analize post-joc, aplicația este locul ideal pentru a rămîne la curent cu cele mai recente evoluții, permițând fanilor, totodată, să adauge notificări pentru meciuri în aplicația de calendar, pentru a fi siguri că nu le vor pierde.

Aplicația HTC FootballFeed poate fi descărcată gratuit din Google Play store.

Despre HTC

Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziționând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informații despre HTC vă rugăm să vizitați www.htc.com