.

HTC a primit la CES 2016 o serie notabilă de premii și mențiuni în topurile celor mai interesante produse și tehnologii. Astfel, cea de-a doua generație a sistemului de Realitate Virtuală (VR) HTC Vive Pre a primit 11 premii și nominalizări, în timp ce UA HealthBox, primul sistem de fitness conectat din lume care măsoară, monitorizează și gestionează cele mai importante mecanisme de sănătate și fitness a primit 6 premii și nominalizări. HTC Vive Pre a fost desemnat „Cel mai bun produs de gaming” la CES 2016. dTotodată, dispozitivul a fost numit „Cel mai bun VR” și a primit premiul pentru cea mai bună experiență VR, acordate de publicația the Verge, în timp ce în topul preferințelor Android Central produsul ocupă un loc important. Thrillist îl denumește „headset-ul VR de viitor pentru jocuri”, Mashable și Tom’s Guide nominalizează Vive Pre „Cel mai bun produs de realitate virtuală” iar Fast Company Design menționează că HTC Vive Pre face parte dintre „Cele mai bune 7 idei de la CES 2016”. Tech Radar oferă premiul din partea redacției și premiul pentru cel mai bun dispozitiv pentru jocuri din cadrul show-ului iar Digital Trends denumește HTC Vive Pre „Tehnologie de top pentru jocuri”. 
 
Tot la CES 2016, UA HealthBox a fost inclus în topul „Cele mai bune 12 inovații văzute la CES 2016” de către BGR, Stuff.tv l-a menționat într-un articol ca fiind unul dintre „Cele mai bune dispozitive tech anunțate la CES”, iar Gear Patrol a menționat că UA HealthBox este unul dintre „Cele 10 produse din cadrul evenimentului care merită toată atenția”. Pocketlint pune pe lista celor mai bune dispozitive portabile de la CES 2016 UA HealthBox, în timp ce Android Central oferă sistemului de fitness HTC unul dintre locurile de top din lista produselor prezentate în cadrul evenimentului.
 
HTC Vive va fi primul hardware VR care suportă SteamVR. Create de Valve, tehnologia de urmărire Steam VR şi sistemul Chaperone sunt optimizate pentru utilizarea cu Steam, una dintre cele mai mari platforme online pentru jocuri şi software pentru PC, Linux şi Mac. Prin Vive Pre, HTC onorează promisiunea de a crea experienţe captivante care schimbă modul în care comunicăm, ne recreăm, învăţăm şi instruim. Fiecare componentă a fost reproiectată de la zero pentru a furniza confort, ergonomie şi performanţe sporite. Cu îmbunătăţiri importante atât în ceea ce priveşte imaginea cât şi versatilitatea, Vive Pre creează o lume fără limite.     
 
UA HealthBox, lansat de HTC şi Under Armour, este primul sistem de fitness conectat din lume care măsoară, monitorizează şi gestionează cele mai importante mecanisme de sănătate şi fitness – somnul, activitatea fizică şi nutriţia. Proiectat împreună cu HTC şi dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate şi UA Scale, care se conectează perfect pentru a oferi informaţii ce le permit utilizatorilor să-şi îmbunătăţească sănătatea şi activităţile de fitness.
 
Despre HTC
 
HTC Corporation urmăreşte să aducă strălucire vieţii. În calitate de lider global în inovaţia dispozitivelor şi tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat dispozitive premiate şi a lansat premiere în industrie încă de la începuturile sale din 1997, incluzând gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC One şi HTC Desire. Ne dorim să fim impecabili în tot ceea ce facem, aducând inspiraţie consumatorilor din întreaga lume printr-un design impresionant şi experienţe mobile inovatoare. HTC este listată la Bursa de Valori din Taiwan (TWSE: 2498). www.htc.com