.

Aș dori să încep cu faptul că Huawei este un vânzător de top în industrie și cel mai rapid dezvoltator pentru soluții end-to-end CDMA cu produse implementate în peste 37 de țări pentru 52 de operatori. Pentru a vă oferi o imagine realistă a ceea ce înseamnă Huawei în prezent adaug faptul că suntem primul producător selectat pentru implementarea unei rețele comerciale CDMA 450 MHz în Portugalia, primul care va implementa un serviciu de roaming CDMA 450 Mhz între Belarus și Rusia. Un punct important în abordarea noastră e acela că soluția noastră CDMA 1X are la bază o platformă broadband care fi foarte ușor upgradată la CDMA 1X EV-DO. În plus, îi putem ajuta pe clienții noștri să se diferențieze foarte rapid de concurenții lor prin servicii personalizate precum Push-To-Talk, servicii de locație, platforme prepaid și MMS, toate acestea fiind suportate de soluția noastră Intelligent Network.
Acordăm o mare atenție României, iar angajații noștri cu o calificare înaltă sunt deja la dispoziția clienților deoarece noi înțelegem că satisfacerea clienților este și trebuie să fie singura regulă după care ne putem evalua performanța muncii noastre.
De asemenea, aș dori să adaug că Huawei dorește să devină o companie globală multiculturală. Chiar dacă ne-am dezvoltat pe piața din China devenim un brand internațional într-un ritm rapid. De aceea, ne-am angajat nu numai în fața clienților noștri, dar și în fața angajaților și a partenerilor noștri din întreaga lume.