.

Huawei împreună cu alți 100 de parteneri, participă între 20-24 martie 2017 la CeBIT 2017, sub deviza ”Noile tehnologii IT&C – Drumul către Transformarea Digitală”. Într-un spațiu generos, localizat în standul C30, Hall 2, în Hannover Exhibition Center, Huawei va face demonstrații ale tehnologiilor și soluțiilor IT&C inovatoare pentru mediile de business, tehnologice și al ecosistemelor, care vor accelera transformarea digitală a acestora. ”Huawei se poziționează ca fiind cel mai bun partener în activarea unei societăți digitale, a dezvoltării inteligenței sociale și a transformării digitale la nivel de industrie. Propunerea noastră de strategie de tip ”Platform+ Ecosystem” se bazează pe investiții substanțiale în noile tehnologii, precum cloud computing, Internet of Things (IoT), Big Data, mobile broadband și SDN, cu scopul de a crea o infrastructură de platformă IT&C deschisă, flexibilă, agilă și securizată. Prin construirea unui ecosistem de tip win-win și colaborând intens cu parteneri, ne ajutăm clienții să treacă cu succes prin acest proces de transformare digitală”, precizează Yan Lida, Președinte Huawei Enterprise Business Group. 
 
Strategia și obiectivele Huawei Enterprise Business Group sunt aliniate cu tema principală CeBIT 2017 - "d!conomy – no limits", oferind factorilor decizionali consiliere în domeniile de management privat și al instituțiilor publice, pentru societatea digitală și transformare digitală. 
 
 
Strategia ”Platform + Ecosystem ” – două forțe cu putere de schimbare în transformarea digitală
 
Activitatea Huawei Enterprise se bazează pe înțelegerea profundă a transformării digitale prin care trece industria de profil, motiv pentru care, Huawei prezintă la eveniment strategia ” “Platform + Ecosystem”. 
 
Tot în cadrul CeBIT 2017, Huawei lansează Programul GlobalOpenLab, prin care va promova implementarea strategiei "Platform + Ecosystem". Acest program va reuni parteneri de business de top, ce au capacitatea de a inova și de a dezvolta un ecosistem IT&C care să susțină viitoarea societate inteligentă. Huawei plănuiește implementarea a 15 OpenLabs, în următorii trei ani, cu o investiție totală de aproximativ 200 de milioane de dolari. Până la sfârșitul lui 2019, la nivel global, vor fi 20 de OpenLabs. 
 
"Business", "Technologie" și "Ecosystem" – o nouă infrastructură de IT&C cu 100 de parteneri
 
Zonele de expoziție Huawei – ”Business”, ”Tehnologie” și ”Ecosystem” de la CeBIT 2017 vor fi locurile de demonstrație pentru produsele inovatoare, soluțiile și poveștile de success din aria IT&C.  
 
Zona de ”Business” prezintă soluțiile Huawei care activează transformarea digital a clienților companiei, dar și povești de success din șapte industrii diferite, printre care smart city, finanțe și bănci, transport, energie sau media. Zona de ”Tehnologie” prezintă noua infrastructură IT&C propusă de Huawei, bazată pe sinergia de tip ”cloud-pipe-device”. Această infrastructură integrează șapte tehnologii principale, cum ar fi cele IoT securizat, open cloud, infrastructură de centre de date, comunicații cloud sau servicii enterprise. Întreaga arie de expoziție prezintă rezultatele colaborării dintre Huawei și 100 de parteneri, printre care companii de top ca SAP, Accenture, Infosys, T-Systems, KUKA, Hexagon, Thales, Alstom și Siemens, cu scopul de  a construi un ecosistem sustenabil.
 
Peste o treime din companiile existente în top Fortune 500 au ales Huawei ca partner în procesul lor de transformare digitală, iar peste 40% dintre aceste companii se află în top 100, la nivel global. În cadrul CeBIT 2017, Huawei și partenerii companiei vor anunța împreună soluții de tehnologie, precum: 
 
• În arena Smart City, Huawei și Veolia vor prezenta o soluție de management a apei pluviale provenite din furtuni și inundații, bazată pe NB-IoT, cu scopul de a defini un protocol al măsurilor de urgență. Tot aici, Huawei și Honeywell vor lansa o soluție de management inteligent al clădirilor și de reducere a consumului de energie. 
 
• În zona pentru industria financiar bancară, Accenture va anunța o soluție Big Data bazată pe platforma Huawei de Big Data. Huawei și Infosys anunță împreună soluția Finacle@Kunlun, prin care băncile vor putea să își reconstruiască infrastructura IT și aplicații de nivel superior. 
 
• În zona de Energie, Huawei și SAP vor lansa soluția de Advanced Metering Infrastructure (AMI), care permite contructia unui ecosistem IoT energetic modern și inteligent. Cu sprijinul Companiei Naționale de Energie Electrică Tianjin, Huawei va prezenta o soluție wireless dedicate rețelelor de energie electrică, care va ajuta companiile să implementeze distribuția automată și inteligentă a resurselor de energie. 
 
• În industria de transport, Huawei și Indra, furnizor de soluții tehnologice pentru industria de transport, vor semna un acord de cooperare globală, bazată pe platforma Huawei de R&D, având ca scop dezvoltarea unor soluții IT&C complete în transport și extinderea pieței. 
 
• În zona de public cloud, clienții care deja folosesc soluția de Open Telekom Cloud dezvoltată de Huawei și Deutsche Telekom vor anunța cele mai recente arii de aplicabilitate ale acestei soluții. Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN) va prezenta experiența utilizării Open Telekom Cloud în proiectul Helix Nebulae Science Cloud.
 
Pe viitor, Huawei va continua construirea unui ecosistem sustenabil, dar și investițiile în industrie și alianțele comerciale, pentru crearea unei comunități open-source. Prin aceste eforturi, Huawei urmărește valorificarea avantajelor oferite de partenerii săi, pentru a dezvolta o comunitate simbiotică și energică, bazată pe interese comune. 
 
CeBIT 2017 are loc în Germania, în Centrul Expozițional din Hanovra, în perioada 20-24 martie 2017. 
 

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

www.huawei.com

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.google.com/+Huawei

http://www.youtube.com/Huawei