.

Huawei a lansat, în cadrul Mobile World Congress 2015, Huawei Watch, care rulează pe platforma Android Wear. Ceasul, complet circular, are un ecran tactil AMOLED de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir și un cadru din oțel inoxidabil. Noul gadget Huawei incorporează un senzor pentru monitorizarea bătăilor inimii și un accelerometru cu 6 axe. Huawei Watch este primul ceas inteligent din familia dispozitivelor purtabile Huawei. “Am răspuns cerințelor consumatorilor din întreaga lume care își doreau un smartwatch cu un design classic, dar cu tehnologii inteligente în interior. Prin angajamentul continuu al companiei Huawei de a Face Posibil, Huawei Watch livrează această promisiune și oferă consumatorilor un smartwatch premium, inovator din punct de vedere al tehnologiilor utilizate”, precizează Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group. “ Fiind primul ceas inteligent din cadrul liniei noastre, aflate în continuă dezvoltare, a dispozitivelor purtabile, Huawei Watch a fost conceput și creat pentru a face parte din viețile de zi cu zi ale consumatorilor”.

Design atemporal

Conceput de catre o echipa de designeri de ceasuri traditionale, avand expertiza in crearea celor mai in tendinte ceasuri, atentia la detalii devine evidenta de la prima vedere, intrucat Huawei Watch are un ecran acoperit cu cristale de safir, cu o rezolutie de 400 x 400 pixeli, o densitate de pana la 286 ppi si o rata de contrast de 10.000:1. Astfel, Huawei Watch este ceasul inteligent cu cele mai vibrante culori, care ruleaza pe platforma Android.

Realizat din mai bine de 130 componente, Huawei Watch are un cadru si un sistem de prindere din otel inoxidabil, rezistent la zgarieturi. Huawei Watch este disponibil in trei variante de culoare: auriu, argintiu si negru.

Conceput avand in minte personalizarea, ceasul va pune la dispozitia utilizatorilor mai mult de 40 de fete unice, inclusiv o gama completa de curele de ceas, realizate din diferite tipuri de materiale. Huawei Watch va veni impreuna cu o statie magnetica de incarcare pentru a usura procesul de incarcare.

Inteligent in interior

Ruland pe platforma Android Wear, Huawei Watch le permite utilizatorilor sa primeasca SMS-uri, email-uri, sa aiba acces la calendar, la aplicatii si la notificarile legate de apeluri

Compatibil cu smartphone-uri care ruleaza pe platforma Android 4.3 sau o versiune mai recenta a acesteia, Huawei Watch se mandreste cu un puternic procesor Qualcomm de 1.2GHz pentru performante optime, inclusiv un spatiu de stocare de 4GB, 512MB RAM si conectivitate Bluetooth 4.1.

Pentru pasionatii de sport, dar si pentru cei interesati de performantele activitatilor lor sportive, Huawei Watch vine cu un senzor pentru monitorizarea batailor inimii, un accelerometru cu 6 axe si un barometru care detecteaza automat in timp real daca utilizatorul se plimba, alearga, merge pe bicicleta, se catara sau doarme. Mai mult, utilizatorii pot monitoriza totul, de la numarul de calorii arse, la bataile inimii, distanta de catarare, pasii facuti sau distanta parcursa.

Ecosistemul Huawei

Pentru a incuraja consumatorii sa traiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita, Huawei si-a propus sa creeze un ecosistem pentru dispozitivele purtabile care sa ii ajute pe utilizatori sa isi seteze obiective si sa urmareasca progresul realizat.

Avand parteneri importanti precum Jawbone, Ecosistemul Huawei cauta sa ofere utilizatorilor aplicatii third party, de sanatate si fitness, care vor incuraja utilizatorii sa traiasca asa cum isi doresc.

Despre Huawei

Cu 16 centre R&D disponibile in Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Franta, Italia, Rusia, India si China, produsele si serviciile Huawei sunt folosite in peste 140 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. In 2014, Huawei s-a clasat pe al treilea loc in livrarea de smartphone-uri in intreaga lume. Facand parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia consumatorilor sai telefoane mobile, dispozitive wireless si pentru acasa. Cu peste 20 de ani de experienta imbunatatita in sectorul informatiilor si tehnologiilor de comunicare (TIC), o retea globala dezvoltata, afaceri globale cu partenerii, Huawei Consumer BG este orientata spre oferirea tehnologiilor de ultima generatie, punand la dispozitie o lume intreaga de posibilitati, prin care creeaza experiente extraordinare si realizeaza visele oamenilor de pretutindeni.