.

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează căștile pentru gaming HyperX Cloud Stinger, concepute pentru a le oferi jucătorilor casual o experiență de gamer profesionist. HyperX Cloud Stinger sunt prevăzute cu spumă cu memorie HyperX și difuzoare direcționale de 50mm, care asigură o înaltă calitate a sunetului, la un preț accesibil de sub 260 lei.
 
HyperX Cloud Stinger cântărește doar 275 de grame și dispune de cupe pentru urechi care se rotesc la 90 de grade pentru a asigura confortul necesar pe durata sesiunilor lungi de joc, pe consolă și PC. Căștile sunt prevăzute cu difuzoare direcționale de 50mm care sunt înclinate pentru a transmite sunetul direct în ureche, rezultând astfel un sunet mult mai precis.
 
 
De asemenea, HyperX Cloud Stinger oferă un set de caracteristici dedicate gaming-ului, inclusiv un buton rotativ pentru a dezactiva microfonul, cadru reglabil și durabil din oțel și comenzi pentru controlul volumului de pe cască.
 
 
„Bazându-se pe succesul căștilor pentru gaming HyperX Cloud, concepute atât pentru jucătorii amatori, cât și pentru cei profesioniști, practicanți de sporturi electronice, noile căști Cloud Stinger oferă aceeași calitate tuturor gamerilor, indiferent de buget sau abilități. Cloud Stinger completează gama de căști Cloud pentru gaming, pentru a oferi utilizatorilor un sunet de studio pentru jocuri, muzică și divertisment”, precizează Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.
 
 
HyperX Cloud Stinger asigură performanțe audio optime, ajutând gamerii să-și localizeze oponenții rapid și oferindu-le astfel un avantaj în jocul pe mai multe platforme. HyperX Cloud Stinger este compatibil cu mai multe platforme - PC, Xbox One1, PS4, Wii U și dispozitive mobile. 
 
 
 „HyperX produce căști excepționale, astfel că atunci când am încercat noile căști HyperX Cloud Stinger, nu am fost dezamăgit. Calitatea sunetului e extraordinară. Le folosesc în deplasări, uneori mă uit la streaming-uri online, sau joc acasă; căștile HyperX Cloud Stinger intră cu siguranță în clasa all-star în această categorie de preț”, a declarat Gordon Hayward, baschetbalist NBA și gamer.
 
 
Specificații HyperX Cloud Stinger:
 
Design – greutate minimă pentru un confort sporit
Precizie audio – performanță audio optimă și sunet de calitate
Cursor reglabil din oțel – rezistență și stabilitate îndelungate; construcție de calitate 
Control intuitiv al volumului – Buton ușor accesibil pentru reglarea volumului direct de pe cască 
Microfon cu funcție de anulare a zgomotului – voce clară; microfonul poate fi dezactivat ușor 
Compatibil cu mai multe platforme – Confort sporit și o experiență audio îmbunătățită pe PC sau consolă; conectivitate cu dispozitive mobile2
 
Informații suplimentare:
 
Căști:
 
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim
Tip: Circumaural
Frecvența de răspuns: 18Hz-23,000Hz 
Impedanța: 30 Ω
Nivel sunet: 102 ± 3dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D:  ≦ 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 275g
Lungimea și tipul de cablu: Căști (1.3m) + Extensie cablu Y (1.7m)
Conexiune: Căști - 3.5mm plug (4 poli) + extensie cablu - 3.5mm intrări stereo și microfon
 
Microfon:
 
Element: Microfon cu condensator dielectric
Model polar: uni-direcțional, funcție de anulare a zgomotului
Frecvența de răspuns: 50Hz~18,000Hz
Sensibilitate: -40 dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)
 
 
Despre HyperX 
 
HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toată lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom și PAX.