.

31.01.2007
Lansarea Windows Vista si Office 2007 in Romania
Ne face o deosebita placere sa va invitam la conferinta de presa  organizata cu ocazia inaugurarii  centrului global de suport tehnic din Bucuresti si lansarii Windows Vista si Office 2007 in Romania. Evenimentul va avea loc Joi, 1 februarie 2007, la centrul global de suport tehnic (Unimed Building), etajul 2, strada Tudor Arghezi, 8-10.

Agenda evenimentului:
8:50 -9:10      Inregistrarea participantilor
9:10- 10:00    Inaugurarea centrului global de suport tehnic
10:00-10:30   Lansarea Windows Vista, Office 2007, Exchange 2007

Anunturile vor fi facute de Bill Gates, Chairman Microsoft Corporation.

31.01.2007
Piața de broadband din România
Cisco Romania vă invită miercuri, 31 ianuarie a.c., orele 11:00, la o întâlnire cu presa în cadrul căreia va fi prezentat cel mai recent studiu privind piața de broadband din România, realizat de IDC la cererea Cisco. Evenimentul va avea loc la sediul companiei Cisco Romania, din str. Nicolae Titulescu nr. 4-8, clădirea America House, etaj 7, Aripa de Vest. Vor fi prezenți: Bogdan Constantinescu, Country Manager Cisco Romania, Laurențiu Popescu, Country Manager  IDC Romania precum și alți reprezentanți ai Cisco Romania.

30.01.2007
Rezultatele campaniei "Fa un copil fericit!"
Vodafone are placerea sa va invite la conferinta de presa in care vor fi anuntate Rezultatele campaniei "Fa un copil fericit!". Va asteptam la sediul Vodafone Romania din Piata Charles de Gaulle nr. 15, marti, 30 ianuarie 2007, la ora 11. Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de noi!

16.01.2007
Rezultatele procesului de selecție din cadrul proiectului Economia bazată pe cunoaștere
Marti, 16 ianuarie 2007, Ministrul Comunicațiilor si Tehnologiei Informației, Zsolt Nagy, va prezenta rezultatele procesului de selecție din cadrul proiectului Economia bazată pe cunoaștere, cel mai amplu proiect de informatizare a mediului rural si mic urban românesc. Rezultatele evaluării, mult peste așteptări, vor permite includerea în proiect a unui număr considerabil mai mare de comunități decât cel estimat. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 12.00 la sediul Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației din Bulevardul Libertății, nr.14, sector 5, București, sala de conferințe de la etajul 2.

11.01.2007
INTEL lansează programul Intel Teach în România 
Intel Corporation și Ministerul Român al Educației și Cercetării, în colaborare cu SIVECO România, au plăcerea de a vă invita la conferința de presă pentru semnarea Acordului de Cooperare dintre Intel și Ministerul Educației și Cercetării cu privire la lansarea programului Intel Teach în România. Intel Teach este un program de dezvoltare profesionala adresat profesorilor, prin care acestia beneficiaza de sustinere in integrarea resurselor si instrumentelor tehnologice in cadrul orelor de curs, pentru a obtine un proces de instruire modern, concentrat asupra elevului. Peste 60,000 de profesori din invatamantul preuniversitar din Romania vor beneficia de consultanta prin intermediul programului Intel Teach.
Intel va fi reprezentat de: Brenda Musilli, Intel Worldwide Education Manager.
Ministerul Educației și Cercetării va fi reprezentat de: Dumitru Matei, Secretar de Stat pentru Învățământ Preuniversitar.
SIVECO România va fi reprezentat de: Irina Socol, General Manager, SIVECO România.
Conferința de presă va avea loc în data de Joi, 11 ianuarie, ora 11.00, la sediul Ministerului Educației și Cercetării, Et. 1, Sala 43, Str. Gen. Berthelot Nr. 28 '“ 30. Sector 1, București.