.

Pentru toți utilizatorii de Cartela COSMOTE, operatorul a lansat pe 16 aprilie două noi extraopțiuni menite să extindă modalitătile prin care aceștia pot comunica cu cei dragi în această perioadă a anului. Prima extra opțiune, denumită Full Time, include câte 60 de minute de minute naționale și internaționale în rețele fixe și câte 425 de minute și SMS-uri în rețea, pentru numai 4,5 euro pe lună. Extraopțiunea a doua, Bonus Lunar, include câte 300 de minute și SMS-uri în rețea pe lună pentru prima reîncărcare de minim 3 Euro în cursul oricărei luni a anului, până la sfârșitul anului.

În plus, această extraopțiune nu are taxă de activare sau taxă lunară de utilizare, iar creditul încărcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare. La începutul anului, compania a lansat un program prin care clienții primesc bani la întreruperea convorbirilor în situații fără semnal COSMOTE. Acest program este prima inițiativă de acest gen de pe piața românească de telecom și dorește să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor.

Programul se adresează tuturor clienților COSMOTE, abonați și utilizatori de Cartela COSMOTE. În ultimii doi ani, COSMOTE a fost cel mai dinamic operator de telefonie mobilă din România. În anul 2008, COSMOTE a înregistrat peste 2,2 milioane de noi utilizatori, ceea ce este echivalentul unei cote de piață de 48% pe segmentul de noi adiții. De asemenea, până în prezent, COSMOTE continuă să fie și compania care primește cel mai mare număr de noi clienți în urma lansării serviciului de portabilitate.