.

Google a anunțat miercuri lansarea produsului iGoogle în România, serviciul pentru crearea unei pagini de pornire (homepage) personalizate. iGoogle oferă utilizatorilor accesul imediat la informațiile care îi interesează cel mai mult '“ totul pe o singură pagină. Utilizatorii pot alege dintr-o mare varietate de gadget-uri și feeduri pentru a-și crea propria pagină iGoogle. Indiferent dacă aceștia doresc să aibă acces la știri, imagini video sau jocuri, iGoogle le oferă informația dorită, fără a mai fi necesară accesarea fiecărei pagini în parte.

Pentru a se simți și mai 'žacasă' atunci când folosesc produsul iGoogle, utilizatorii au posibilitatea de a alege una dintre cele 6 'žteme' sau modele de decorare a paginii. Temele cuprind diferite imagini artistice sau desene amuzante, cum ar fi o plajă, un pavilion de ceai în stil japonez, un peisaj urban sau o stație de autobuz. Fiecare temă se modifică în funcție de ora locală sau de vreme, iar utilizatorii pot schimba oricând cu ușurință tema aleasă. De exemplu, când soarele apune în locul unde se află utilizatorul, apune și pe pagina sa iGoogle.

În momentul de față, iGoogle este disponibil în 26 de limbi și 40 de țări din întreaga lume. Utilizatorii își pot configura pagina iGoogle accesând adresa www.google.ro/ig