.

Începând cu 6 februarie, Zapp și Jurnalul Național au lansat Ski Express - primul proiect de monitorizare online a pârtiilor din România. Prin intermediul unor webcam-uri instalate pe pârtiile din țară, Ski Express pune la dispoziția tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă, într-un singur site, imagini în timp real de la fața locului. Imaginile preluate de webcam-uri sunt transmise live și pot fi vizualizate accesând www.zapp.ro/skiexpress.
Astfel, cu doar un click de mouse se poate vedea cum este vremea și cum se schiază la Mogoșa, Parâng, Harghita Băi, Poiana Brașov, Feleac, Vatra Dornei, Straja și Sinaia. De asemenea, Zapp oferă zilnic informații detaliate privind temperatura din ziua curentă și previziunile pe următoarele 2 zile, grosimea stratului de zăpadă, condițiile meteo, nivelul de dificultate și dotările pentru circa 70 de pârtii din 24 de stațiuni românești, în rubrica 'Ski Express - Ski, zăpadă și viteză'.

Zapp FixTel - combinația unică dintre fix și mobil
Zapp a lansat pe 10 ianuarie serviciul Zapp FixTel, o alternativă la soluțiile de telefonie fixă, permițând accesul de voce și date. Serviciul este oferit prin telefonul Z1110, primul telefon fix wireless din oferta Zapp. Zapp FixTel este disponibil pe bază de abonament lunar în valoare de 5 USD (fără TVA) și include 100 de minute de convorbiri în rețea. Tarifele sunt de 0,03 USD/minut pentru apelurile în rețea, 0,04 USD/minut pentru apelurile către RomTelecom și 0,15 USD/minut pentru apelurile către alte rețele. Fiecare abonat al serviciului poate opta pentru maxim 7 numere favorite din rețeaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 USD/minut. În fiecare lună, numărul minutelor de convorbiri în rețea poate fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate pentru apelurile primite din afara rețelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara rețelei, abonatul beneficiază gratuit de un minut de apel în rețeaua Zapp. Telefonul Z1110 are încorporat un modem de mare viteză (153,6 kbps) și poate fi conectat la computer printr-un cablu USB pentru acces Internet, navigare și transfer de date. Abonații Zapp FixTel care au și un telefon mobil Zapp primesc o singură factură pentru toate serviciile. Serviciul nu presupune costuri de instalare.