.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe împreună cu Mojo Bones anunță disponibilitatea Impact Winter atât în cadrul PlayStation Network de pe PlayStation®, cât și Xbox Store de pe Xbox One. Lansat în trecut doar pe STEAM®, acum și utilizatorii de console au șansa să-și pună la încercare abilitățile de suprviețuitor. “Lansarea jocului pentru console reprezintă un pas important pentru noi, dar și finalul unei călătorii. Totul a început cu un concept modest în 2014, pe parcursul perioadei de dezvoltare am învățat însă foarte mult, jocul devenind mult mai mult decât ne-am imaginat. Mojo Bones este o echipă mică, dar suntem extrem de mândri de rezultatul final”, precizează Stuart Ryall, co-fondator și game designer al Mojo Bones Ltd, pe blogul http://www.impactwinter.co.uk/. “Înainte de toate aș dori să le mulțumim oamenilor care ne-au susținut atât pe noi, cât și eforturile noastre: de la prieteni și colegi care ne-au oferit opiniile lor prețioase, la cei care au susținut proiectul în momentul lansării pe Kickstarter, înainte să înceapă dezvoltarea jocului.”
 
În Impact Winter, jucătorii vor trebui să-l ghideze pe Jacob alături de echipa lui de patru supraviețuitori. Baricadați într-o biserică abandonată, grupul pestriț trebuie să supraviețuiască până ce numărătoarea inversă ajunge la zero. Pe lângă folosirea abilităților fiecărui membru, jucătorii vor trebui să balanseze explorarea și administrarea resurselor limitate. Datorită companionului robotic Ako-Light, ei vor avea posibilitatea să caute după resurse, să exploreze zone noi, să ilumineze zonele scufundate în întuneric  și să transporte obiectele găsite în baza improvizată a supraviețuitorilor. Ajutorul este pe drum, dar câți vor supraviețui până ajunge?
 
 
Impact Winter este disponibil în format digital pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Jocul va fi lansat în Japonia pe 11 aprilie 2018. Pentru a descoperi mai multe despre Impact Winter vizitați impact-winter.com sau pagina oficială BANDAI NAMCO Entertainment Europe, https://www.bandainamcoent.eu, pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU ori canalul oficial de Twitter https://twitter.com/bandainamcoeu.