.

Samsung Electronics Co., Ltd, a anunțat că imprimantele și multifuncționalele sale au câștigat șapte premii pentru performanțe deosebite la Buyers Laboratory (BLI) 2014 Summer Pick. Seriile Xpress C1810/1860 și M2835/2885, precum și seriile MultiXpress CLX-8640/8650 au fost recunoscute pentru perfomanțele superioare la categoria imprimante. „Soluțiile de imprimare Samsung sunt create pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența, de aceea suntem foarte bucuroși că BLI a recunoscut angajamentul nostru pentru produse inovatoare care răspund noilor așteptăriale mediului de afaceri”, precizează David SW Song, Senior Vice President, Strategic Marketing &Sales, Printing Solutions,în cadrul Samsung Electronics.

Samsung, recunoscut pentru performanța superioară a produselor
La categoria hardware au fost premiate pentru performanțe deosebite cinci imprimante și multifuncționale laser Samsung. Acestea includ seriile Xpress C1810/1860, lansate anul acesta, care au primit premiul pentru Imprimante Color și Multifuncționale(Outstanding Personal Color Printer and MFP). Având touchscreen color, aceste dispozitive oferă comenzi simplificate pentru scanare, copiere și download.

Tony Maceri, BLI Senior Test Technician, a lăudat acest model pentru oferireade tehnologii de top la prețuri accesibile. „Ecranul tactil complet color, încă destul de rar chiar și la acest nivel, simplifică acțiunile de scanare și copiere, în timp ce aplicația pentru mobil Samsung Print App cu tehnologia NFC integrată, le permite utilizatorilor să tipărească sau să scaneze documentecu o simplă atingere a smartphone-ului lor”, a declarat acesta.

Seriile Xpress M2835/2885 au primit și premiul pentruImprimante și Multifuncționale Alb-Negru(Outstanding Personal Monochrome Printer and MFP), demonstrând simplitatea tehnologiei de imprimaremobilă Samsung.

„Imprimarea mobilă este o tendință în curs de dezvoltare, dar tipărirea de pe smartphone sau tabletă este noua provocare”, a spus Marlene Orr, BLI Senior Analyst. „Cu tehnologia NFC integrată pe seriile Xpress M2835/2885, tipărirea de pe mobil este mai ușoară ca niciodată: cu o simplă apăsare, informațiile sunt descărcate și telefonul se conectează la imprimantă, iar datele vor fi tipărite.”

Multifuncționala A4 cu laser color MultiXpress CLX-8650 a primit premiul pentru Imprimante A4 color pentru companii (Outstanding A4 color MFP for Large Workgroups), datorită eficienței, performanței și tehnologiei prietenoase cu mediul.

Economie de energie
Multifuncționalele A4 cu laser din seria MultiXpress CLX- 8640/8650 au primit premiul pentru rezultate deosebite pentrueconomisirea de energie(Outstanding Achievement in Energy Efficiency). Datorită tehnologiilor prietenoase cu mediul dezvoltate de Samsung, aceste modele consumă mai puțină energie decât imprimantele standard și au primit multe evaluări de cinci stele la categoriile de mediu.

„Seriile Samsung MultiXpress CLX-8640/8650 le oferă utilizatorilor un dispozitiv care folosește mai puțină energie și care ajută orice organizație să își reducă impactul dăunător asupra mediului prin comparație cu alte produse”, a spus Lisa Reider, BLI Senior Product Editor. „Datorită timpului rapid de încărcare și funcțiilor de reducere a resurselor, seriile CLX-8640/8650 oferă multe posibilități pentru a ajuta utilizatorii să devină mai prietenoși cu mediul.”

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajați din 80 de țări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.