.

Carbon, primul incubator din România ce susține start-up-urile dezvoltatoare de jocuri, anunță lansarea celui mai nou titlu din portofoliu: Fort Triumph. Jocul, realizat de catre Cookie Byte Entertainment, este disponibil în Steam Early Access. “Fort Triumph reprezintă o premieră pentru Carbon, fiind primul titlu internațional pe care îl adăugăm în portofoliu. Împreună cu echipa talentată de la Cookie Byte Entertainment, vom face tot posibilul ca Fort Triumph sa devină un joc relevant în categoria sa”, precizează Cătălin Butnariu, General Manager Carbon.
 
Fort Triumph este un joc de tip tactical RPG ce pune accentul pe interacțiunile jucătorului cu mediul înconjurător, creând un stil de joc tacticizat și provocator. Jucătorul controlează o echipă formată din eroi hotărâți să schimbe lumea, pas cu pas. În această călătorie, acesta va explora întreaga lume, va descoperi secrete străvechi și va înfrunta inamici care îi vor sta în calea spre glorie. Luptele se vor desfășura într-un sistem turn-based.
 
 
În Fort Triumph, fiecare cutie și fiecare copac poate reprezenta o potențială armă în mâna unor tacticieni experimentați: pentru a învinge, jucătorul va trebui să ardă, să înghețe, să rostogolească, să lovească sau chiar să distrugă în întregime decorul la momentul potrivit. 
 
 
Campania Early Access a Fort Triumph va oferi posibilitatea comunității de jucători să ia decizii care să influențeze etapele viitoare de dezvoltare ale jocului. Acesta se află în curs de dezvoltare și va fi actualizat în mod constant.
 
 
Caracteristici:
 
Stil de joc de tipul hardcore tactical turn-based
 
Mediu de joc în totalitate interactiv
 
Evoluția eroilor prin dobândirea unor noi abilități care se regăsesc în „arborele” fiecărei clase
 
Misiuni neliniare
 
Stil de joc strategic și posibilitate de explorare a întregii hărți
 
 

                                                                                                                                     

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AXojhaPQ07Y

Steam Early Access: http://store.steampowered.com/app/612570/Fort_Triumph/

Site-ul oficial: https://FortTriumph.com