.

La scurt timp după lansarea Xperia XZ3, Sony Mobile organizează o serie de evenimente care aduc în prim-plan Inteligența Artificială (AI – Artificial Intelligence) și inovația, în două magazine Orange din București. Pentru prima dată în Romania, aibo, robotul autonom de divertisment este disponibil pentru demonstrație. Pentru a fi alături de noul lansat smartphone, Xperia XZ3, Sony Mobile a ales un ambasador de marcă prin cățelușul-robot aibo. Deja devenit o victimă a propriului succes în Japonia, aibo (momentan disponibil pentru vânzare doar în Japonia și în Statele Unite) se află în două magazine Orange Romania pentru a demonstra, împreună cu Xperia XZ3, know-how-ul Sony în materie de AI și inovație.
 
Pe întreg parcursul evenimentelor, clienții celor două magazine Orange, vor putea asista la demonstrații cu noul smartphone și robotul aibo. Aceștia vor putea descoperi experiența incredibilă de vizonare oferită de televizoarele BRAVIA OLED, chiar în palma lor, grație Xperia XZ3. Ei se vor bucura totodată de celelalte caracteristici ale smartphone-ului, precum: superbul ecran OLED, designul stilat și elegant, performanțele de top care îți oferă o experiență de utilizare captivantă, aparatul foto de 19MP cu posibilitate de filmare în format 4K HDR dotat cu AI.
 
Pe lângă Xperia XZ3, clienții vor avea ocazia să descopere pentru prima dată în Romania, în exclusivitate, aibo, cățelușul-robot autonom, dotat cu AI și senzori, dezvoltat de către Sony. aibo integrează funcții de recunoaștere vocală pentru a răspunde la comenzi, respectiv învățare autonomă și are capacitatea de a răspunde la stimuli. Știe, de exemplu, să identifice indivizii, să înregistreze experiențele pe care le trăiește zi de zi și mai mult, știe să-și adapteze personalitatea.
  
Divertisment și premii-cadou de la Sony și Orange
 
În plus față de demonstrații, persoanele care se lasă captivate de puterea de atracție a Xperia XZ3 și a robotului aibo, vor avea posibilitatea să câștige premii intersante, în magazinele Orange. Tot ce trebuie să facă este să răspundă unor ”quiz”-uri.
 
Evenimentele aibo și Xperia XZ3 sunt organizate în magazinele Orange Smart Shop Piața Victoriei București (din 6 până în 8 noiembrie), și Orange Smart Shop București Băneasa Shopping City (din 9 până în 18 noiembrie).