.

Intel și Orange au anunțat pe 20 decembrie 2011 lansarea unui pachet complet de navigare, ce conține abonamentul Colibri 20 Special, netbookul HP Mini cu procesor Intel® Atom™ N270 și un memory stick gratuit, de 2 GB, cu diverse programe educaționale, printre care Intel PC Basics, Intel AppUp, lecții ale British Council și Enciclopedia Britannica. Pachetul este disponibil în oferta Orange, la prețul de 49 euro.

Inițiativa Intel-Orange se adresează în special clienților aflați la prima achiziție de acest gen, care doresc să utilizeze tehnologia modernă oriunde și oricând. Pachetul combină servicii Broadband cu trafic nelimitat la viteze de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload, un netbook super-portabil, cu procesor performant și conținut digital în română și engleză. Pachetul oferă acces la mii de aplicații din centrul online, Intel AppUp; lecții British Council în limba engleză, pentru testarea cunoștințelor copiilor; acces la Enciclopedia Britannica; programul Intel PC Basics, de utilizare a computerului personal; programul Intel Easy Steps, care oferă ajutor în scrierea proiectelor în diverse aplicații; skoool.com, un concept innovator de soluții de e-learning; Intel Education Help Guide, un ghid indispensabil pentru deprinderea noțiunilor de bază în utilizarea noului netbook.

 

Pachetul lansat pe 20 decembrie 2011 împreună cu Orange este prima inițiativă din România a programului "Să conectăm cel de-al treilea miliard de oameni cu tehnologia", lansat de Intel la nivel mondial în luna octombrie a.c.