.

Intel și PCfun sărbătoresc anul fotbalului prin lansarea unei noi campanii online, adresată pasionaților de sport și tehnologie, "Căutăm următorul număr 10 din fotbal". Proiectul are la bază jocul Intel Soccer Challenge și se desfășoară între 19 mai – 10 iunie, pe website-ul www.intelsoccerchallenge.com/ro. Intel și PCfun îi provoacă pe toți pasionații de sport și tehnologie să încalțe ghete virtuale și să utilizeze cât mai eficient tastatura computerului în cadrul competiției online, pentru a dovedi că merită să fie considerați "Numărul 10 din fotbalul virtual autohton".

Câștigători vor fi primii trei jucători care obțin cel mai mare punctaj per joc, din zece lovituri. Pentru mai multă spectaculozitate, jucătorii au la dispoziție lovitura Turbo Kick, care le mărește puterea de execuție, fiind o replică sportivă a tehnologiei Intel Turbo Boost, ce mărește puterea procesorului atunci când utilizatorul PC-ului are nevoie. Toți participanții trebuie să se înscrie în joc, pentru a putea obține clasamentul.

"Campania pe care o lansăm astăzi va oferi posibilitatea participanților să îmbine tehnologia cu fotbalul într-un mod relaxant și pentru o miză mare", precizează Cosmin Bustan, Channel Account Manager, Intel România. "Procesoarele Intel sunt caracterizate de viteză sporită de execuție, inteligență și eficiență, calități necesare și în sport. Suntem nerăbdători să aflăm cine este persoana din România care reușește să îmbine cel mai bine tehnologia și fotbalul", a adăugat el.

"Împreună cu Intel, prin campania comună Intel - PCfun.ro, vrem să oferim utilizatorilor de Internet o experiență plăcută și mai mult "fun" la timpul potrivit, înainte de începerea spectacolului fotbalistic din Africa de Sud și a vacanțelor de vară", precizează Marius Ghenea, Director PCFun.

Premii substanțiale

Marele câștigător al competiției va avea ocazia de a vedea un meci de Champions League pe Allianz Arena, terenul campionei Germaniei, Bayern Munchen. Premiile tehnologice, oferite de PCfun, sunt un computer desktop cu procesor Intel Core i5 – 750 și un laptop cu procesor Intel® Core™ i7 - Q820. Companiile vor oferi de asemenea și produse promoționale unor câștigători aleși aleator din lista participanților în fiecare vineri din intervalul 19 mai – 10 iunie a.c.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 iunie a.c., pe website-ul Electronic Sports League România, www.esl.eu/ro