.

La a 15-a ediție, Intel Developer Forum (IDF 11 - 13 septembrie) rămâne locul în care Intel Corporation împreună cu dezvoltatori din industrie, executivi, designeri și ingineri, prezintă cele mai noi inovații și viziuni pentru viitorul tehnologiei (Moscone Center West, San Francisco). Cu tema "Viitorul inovației oferă multe posibilități", ediția din acest an va demonstra cum dezvoltatorii pot beneficia de cele mai noi inovații în hardware, software și servicii IT pentru a le permite să ofere cele mai bune experiențe bazate pe arhitectura Intel -- de la cloud la device-uri.

 

 

Ca surse de inspirație sunt discursurile cheie ale executivilor Intel. Acestea sunt:

 

 

Ziua 1

•Speech de deschidere cu David Perlmutter, Executive Vice President, General Manager al Intel Architecture Group și Chief Product Officer al Intel

 

 

Ziua 2

•"Transformarea experiențelor utilizatorilor prin software și servicii" cu Renée James (foto), Senior Vice President al Intel și General Manager al Software and Services Group

 

 

Ziua 3

•"Viitorul comunicării wireless" cu Justin Rattner, Chief Technology Officer al Intel

 

 

Expoziție: Peste 150 de companii din întreaga lume vor face demonstrații ale celor mai noi tehnologii în cadrul IDF Industry Technology Showcase.

 

 

Networking: IDF oferă presei și analiștilor oportunitatea de a discuta cu managerii și inginerii Intel, a căror muncă va avea un impact asupra viitoarelor tehnologii. Discuții, prezentări live ale tehnologiilor și alte oportunități îi vor ajuta pe participanți să primească răspunsuri la întrebări într-un cadru informal.

 

 

AUDIENȚĂ: Peste 4.500 de participanți din întreaga lume.

 

MAI MULTE INFORMAȚII: www.intel.com/newsroom/idf