.

Primul eveniment Genesys din 2004 dedicat companiilor mari și medii din sectorul industrial a avut loc miercuri, 25 februarie. Intitulat 'Investiția inteligentă în IT '“ avantajul competitiv al întreprinderii moderne', evenimentul a subliniat, într-un mod sintetic, avantajele parteneriatului cu compania Genesys în planificarea și implementarea sistemelor informatice integrate, moderne, bazate pe standarde, care au ca obiectiv fundamental optimizarea investițiilor efectuate de companii. Evenimentul Genesys a adus în prim plan soluțiile unor companii de renume mondial '“ Dell și Allied Telesyn - în sensul eficientizării și creșterii productivității companiilor din sectorul industrial.
Reprezentanții celor două companii, Jonathan Pask - Enterprise Business Manager Eastern Europe Dell EDB (foto) și Dragoș Josanu '“ Pre & Post Sales Support Engineer Allied Telesyn, au susținut prezentări de soluții adresate segmentului Enterprise, oferind o imagine detaliată asupra beneficiilor ce pot fi obținute prin soluțiile ce au la bază ultra-performantele echipamente Dell și Allied Telesyn.
Prezentarea Genesys a fost susținută de Dragoș Vișinescu, director de Marketing, și a detaliat modul în care compania Genesys proiectează și implementează infrastructurile hardware și software destinate companiilor din sectorul industrial și realizării de parteneriate profitabile pentru ambele părți. În paralel, Genesys a organizat și o expoziție de echipamente Dell, unde au putut fi vizionate și 'puse la lucru' câteva dintre cele mai performante echipamente existente pe piață: notebook-uri ca LatitudeX300, Latitude D800, Inspiron 1100, ultra-modernul monitor TFT E172FP și ultima generație de servere PowerEdge2600.