.

S-a lansat si este accesibila online www.brandedclick.ro prima aplicatie web based care ofera servicii integrate de marketing online. Promovare eficienta, cercetare consumatori online rapid accesibila, interactivitatea cu consumatorii si transparenta sunt doar cateva din beneficiile utilizarii aplicatiei.

Aplicatia BrandedClick inoveaza in mai multe directii:

- ofera un cumul generos de servicii de marketing accesibile intr-un singur loc
- ofera publicitate targetata (sex, varsta, locatie –pana la nivel de un judet) deoarece accesul pe site se face doar logat, iar socio-demograficele utilizatorilor se stocheaza in banca de date. Banca de date este revizuita lunar, conturile irelevante fiind sterse.

- ofera o alternativa extrem de ieftina si rapida pentru consumer research online, pentru un blitz survey sau pentru cercetari mai sofisticate
- se pot posta campanii de PR sau CSR catre consumatori
- se pot populariza promotiile consumatori (vizual, nume, perioada, descriere, regulament, pdf:cupon promo sau informatii suplimentare, magazine participante)

- se pot posta campanii de couponing online (cupon promotional cu cod de bare, printabil la imprimanta si utilizabil in magazinele key accounts)
- ofera eficientizarea bugetului de promovare (prin targetare, prin setarea frecventei de vizualizare a reclamei pe user unic, prin integrarea codului de Google Analytics la nivel de brand)

- ofera posibilitatea mixarii dintre promovare si vanzare pentru acele produse care se preteaza comercializarii online, prin interfata de e-commerce Promosales (lansarea interfetei de e-commerce pe data de 15 septembrie). Pentru inscrierea produselor dumneavoastra si pe interfata de e-commerce, va rugam sa ne contactati.

- usurinta, simplitate si rapiditate in utilizarea unor servicii chiar din propriul dumneavoastra birou

BrandedClick ofera posibilitatea de a accesa pe Internet un bazin verificat/verificabil de consumatori, de a targeta si de interactiona cu consumatorii.

Traficul pe site este generat printr-un sistem de tombole periodice (minim 1 tombola/saptamana) cu premii atractive, iar principala preocupare este relevanta bazei de date de consumatori utilizata pentru research online.

BrandedClick este o aplicatie web care ofera servicii de marketing si comunicare, interactiune intre branduri, firme si consumatori, gestionata de Click Marketing & Research SRL.