.

120 de speakeri internaționali și locali prezintă în fiecare zi a evenimentului ultimele tendințe și cele mai eficiente soluții de business pe teme de Digital Marketing, Social Media, Cloud sau Mobile. În timp ce zona expozițională găzduiește peste 70 de companii și vine în întâmpinarea proiectelor care-și propun o prezență eficientă în online prin soluții de comunicații, conectivitate și infrastructură, content management, dispozitive, digital marketing, e-commerce, mobile, securitate online, SaaS, social media ori webdesign. Prima zi a evenimentului are în centrul atenției subiecte de digital marketing, connectivity și Saas prezentate în sesiuni de neratat și de speakeri precum Angeli Beltran - Dentsu Mobius, Nick Fawbert - Third space, Singapore. Facebook susține o sesiune exclusivistă pentru C level executives, prin specialistul sau în Global Marketing, Weronika Sobolak.

Social Media, Technology si Developer's arena sunt marile teme ale celei de-a doua zi a evenimentului. Iar reprezentantii celor mai apreciate agentii de digital ale momentului, Sapient, Achtung, Redweb, MEC se reunesc in paneluri care dezbat teme precum "Etapele unei campanii de social media eficiente" sau "Ultimele tendinte in web design si aplicabilitate".

Evenimentul se incheie cu prezentari pe teme de Mobile si Aplicatii TV, Digital Marketing si E-commerce. Este momentul specialistilor Google sa aduca in atentie solutiile de business din sfera Mobile. Prezentarile zilei continua cu perspectivarea experientei consumatorului din anul 2021, o proiectie sustinuta de Nick Sohnemann, Trend Analyst - Trend One iar momentul final este marcat de doua dezbateri care aduc in atentie provocarile unui business in online si convergenta dintre mcommerce, social commerce si ecommerce.

Accesul la eveniment se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online pana pe 21 septembrie, accesand www.imworld.ro/register.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor principali Romtelecom si COSMOTE; IBM și Ericsson - Gold Partners, Samsung - Networking Partner, SEO monitor - Online Partner, 360 Revolution, Distinct - Technical Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Mobixera, Padicode, Transart, Simplus, Syscom Digital, Carnation, Entersoft, Oracle, VMWare, Softelligence si Pras Consulting.

Partenerii logistici sunt Coca-Cola, Tiriac auto - Official Car Partner, RoCloud - Support Association, CertificareCloud.ro - Training Partner.

Un eveniment dedicat industriei de internet și mobility, Internet and Mobile World 2012 este susținut și de partenerii sai instituționali: IAB, ANIS, ISOC și Eurocloud.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Radio Guerilla, AdHugger, Arena IT, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, CHIP, Cariere, Comunicatedepresa.ro, ComputerWorld.ro, Connect, Comunicatii Mobile, Digital Trends, Elevate, Fokus Digital Services, HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Money Magazine, Market Watch, Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro, Transfer.ro, The Industry, Zona IT, Ziare.com.

Pentru mai multe detalii si actualizare constanta a agendei IMWorld, puteti accesa www.imworld.ro.

Despre Internet and Mobile World 2012

Internet and Mobile World 2012 este cea mai ampla expo-conferinta pentru solutii de business digital&mobile din Romania. Evenimentul aduce la un loc cei mai importanti furnizori de solutii digitale si mobile si companiile care vor sa acceseze sau sa-și dezvolte competențele în mediul online sau mobile. Internet and Mobile World 2012 isi propune sa contribuie la dezvoltarea industriei digitale si de IT din regiune, prin poziționarea Romaniei ca hub-ul tehnologic principal al zonei central-est europene.

Internet and Mobile World 2012 are loc în complexul expozitional Romexpo, intre 19-21 septembrie 2012 si numara, de-a lungul celor 3 zile de eveniment, 2700 de vizitatori business, 300 de dezvoltatori web si de aplicatii mobile, 75 de expozanti si 120 de speakeri locali și internationali.