.

RCS & RDS a instalat hotspot-uri Wi-Fi în cadrul festivalului anual Peninsula, care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 18 – 21 iulie. Orice vizitator se va putea conecta oricând gratuit la Internet în zona de desfășurare a festivalului, pe parcursul întregului eveniment. Conectarea se va putea face simplu și rapid, de pe orice device care are opțiunea de conectare la rețele wireless (telefoane mobile, laptopuri, PC-uri). Vizitatorii festivalului vor putea astfel să rămână conectați on-line în permanență, vor putea accesa și posta pe rețelele de socializare informații și fotografii făcute la festival, vor comunica pe e-mail și vor citi știrile sau vor căuta informații oriunde în Internet. Totodată, RCS & RDS asigură infrastructura de comunicații necesară organizării și desfășurării festivalului, oferind "Peninsula" servicii de Internet fix și telefonie fixă.

Digi Wi-Fi este serviciul de internet wireless al RCS & RDS prin care compania oferă abonaților la internet fix și/sau mobil, conexiune gratuită la internet în peste 2.400 locații din întreaga țară. Cu ocazia festivalului, compania răsplătește toți abonații la internet, oferindu-le 40 de invitații duble cu loc de campare inclus, pentru toate cele 4 zile ale festivalului, printr-un concurs cu tragere la sorți între utilizatorii care se conectează sau care s-au conectat la Digi Wi-Fi cel puțin o dată în perioada 12 – 15 iulie 2013. Extragerea câștigătorilor se face în zilele de 15 și 16 iulie 2013, iar listele finale cu câștigătorii vor fi afișate pe www.rcs-rds.ro/concurs/digiwi-fi și pe pagina de Facebook a companiei, www.facebook.com/rcsrds.romania.

Clienții care au abonamente Digi Net sau Digi Mobil și care nu au activat deja contul gratuit Digi Wi-Fi, îl pot activa într-un cont de client deschis pe www.rcs-rds.ro/contulmeu.

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 250 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix și mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață. www.rcs-rds.ro