.

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, activând în România prin Intrarom,  anunță introducerea noilor linii de produse de acces și de transmisiuni în banda de frecvență de 39GHz. Compania expune WiBAS -Connect 39GHz și OmniBAS - BX 39GHz FCC Compliant Access și soluțiile sale de transmisiuni la standul său S.2024, South hall, în cadrul Mobile World Congress Americas, 12 - 14 septembrie, în Los Angeles. "Necesitatea de a lansa linii de produse de acces și transmisie compatibile FCC în banda de frecvență radio de 39GHz a fost alimentată de nevoia de a servi clienții din SUA, o piață care este liderul indiscutabil pentru lansarea rețelelor 5G utilizând benzi de undă milimetrice. Intracom Telecom se angajează să-și servească clienții cu soluții inovatoare, inclusiv produsul său de top, StreetNode în banda de frecvențe de 28GHz și 60GHz, asigurând ultra-broadband și efort minim de implementare ", precizează John Tenidis (foto), Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless Intracom Telecom.
 
WiBAS - Connect, produsul principal al companiei dedicat accesului ultra-broadband, este conceput să funcționeze la un spectru de frecvențe de 39GHz, conform reglementărilor FCC. Produsul utilizează canale de 100 MHz care oferă o viteză de transfer de 1Gbps pe abonat, pentru un upload si un download rapid. Fiecare stație radio de bază este proiectata pentru a servi până la 60 de abonați și are un software complet upgradabil. Platforma WiBAS  Connect include funcționalitati pentru provizionarea  masivă de abonați și pentru autentificarea automată a abonatului. WiBAS  Connect in 39GHz împrumuta toate tehnologiile de bază de la platforma care este deja operațională la nivel mondial in benzile de10.5GHz, 26GHz și 28GHz, cu abonați care beneficiază de servicii  cu viteză de download de 200Mbps.
 
 
OmniBAS  - BX este cel mai nou produs al portofoliului inovativ de transmisie și acces radio de tip Point-to-Point. Deja disponibilă in banda de frecventa de18GHz și cu intenția de a introduce disponibilitate in benzile de 13GHz și 38GHz în 2018, compania extinde familia de produse cu caracteristici compatibile cu cele din banda de frecventa 39GHz și compatibile FCC, pentru utilizarea pe piața americană. OmniBAS ™ -BX este un radio outdoor complet, care include câteva caracteristici inovatoare de transmisie și de rețea. Aceste produse sunt gata să  acomodeze o serie de protocoale Layer-3 (IP / MPLS) și SDN sis a permita upgrade de rețele backhaul 5G.
 
Intracom Telecom se angajează să consolideze și să dezvolte în continuare banda de frecvențe de 39 GHz cu tehnologii precum TDD, antena direcționabila, formarea fasciculului și algoritmi mai performanti de alocare a latimii  de bandă.
 
Despre Intracom Telecom 
 
Intracom Telecom este un  vendor global de sisteme si solutii de telecomunicații care activeaza de peste 40 de ani pe piață. Compania a devenit un punct de referință in domeniului accesului fix wireless și inovează în domeniul 5G/4G wireless fronthaul, backhaul-ul si small-cell SON backhaul. Oferă un portofoliu cuprinzător de soluții software și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se pe IoT, SDN / NFV, Big Data analytics & informații bazate pe date și soluții Smart City. Se adresează, de asemenea, industriei de Energie & Utilititati, punând accentul pe contorizarea inteligentă și soluții IT complete. Filialele sale sunt prezente în Europa, Rusia / CSI, Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord.