.

Subsidiara Intralot din Statele Unite ale Americii a grupului Intralot anunță tehnologia prin atingere - TAPP IT! – viitorul loteriei de azi. Noua tehnologie TAPP IT! oferă o serie de jocuri distractive, interactive și foarte rapide. Prin utilizarea terminalului auto-service Coronis MP și a portalului activat prin atingere pentru jucător, aceste jocuri pot fi experimentate, acum, și în locațiile loteriilor. În vederea oferirii unei game cât mai largi de jocuri, Intralot a dezvoltat tehnologia prin atingere – TAPP IT! – astfel încât să ofere un conținut bogat și produse avansate de gaming jucătorilor americani. "Este de o importanță majora ca loteriile să continue să dezvolte produse care pot fi vândute prin canalele de retail existente", precizează Lori Harris, Director Produse Noi Marketing. "Am dezvoltat tehnologia prin atingere - TAPP IT! – ca produs de linie cu scopul de a atrage noua generație de jucători tineri și fără ca loteriile să aibă nevoie de altă legislație".

Platforma prin atingere – TAPP IT! - permite Intralot să furnizeze, sub aceeași umbrela, conținut de la mai mulți dezvoltatori de jocuri. Oferta variată de jocuri și platforma flexibilă oferă rapiditate și o soluție ușor de explorat pentru orice loterie americană. În plus, în contextul loteriilor curente, jocurile prin atingere - TAPP IT! – oferă oportunități loteriilor să extindă canalul de retail, mai puțin utilizat al barurilor și restaurantelor.

"Avem convingerea că noul produs - TAPP IT! – va deschide uși pentru dezvoltarea unor afaceri, care nu au fost interesate la început de produse pentru loterie", susține John Pittman, Vice-președinte, Marketing Intralot SUA. "Aceste jocuri, în conjuncție cu terminalele noastre Coronis MP, oferă experiența de gaming cea mai potrivită pe care retailerii și patronii o doresc".

Despre INTRALOT

INTRALOT a investit în România peste 150 de milioane de euro, potrivit contractului semnat în 1993 cu Compania Națională Loteria Română. În prezent, cele aproximativ 6.300 de mașini de video-loterie și peste 2.000 de terminale din agențiile Loto din România sunt implementate de compania elenă.