.

Intrarom, subsidiara din România a Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme și soluții de telecomunicații, a participat la a 7-a ediție a Mobile Innovation Conference, un eveniment post-MWC Barcelona 2017, ce a avut loc în data de 28 martie la București. Evenimentul, organizat de publicația Comunicații Mobile, a supus atenției inovațiile prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017 în domenii precum Internet of Things (IoT) și rețelele 5G.
 
Referitor la tehnologiile de tip IoT, Dragoș Balcu (foto), Business Development Manager la Intrarom, a prezentat produsele și serviciile Smart City din portofoliul companiei. Soluțiile tehnice prezentate permit municipalităților, furnizorilor de servicii sau diverselor companii să implementeze conceptul de Smart City prin integrarea ingenioasă a infrastructurii inteligente cu soluții de monitorizare și control, automatizare și vizualizare, cu soluții robuste de transmitere a datelor, cu soluții de stocare, facilitând astfel servicii inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Este de remarcat faptul că Intracom Telecom a primit Medalia de Aur la decernarea premiilor Best City Award 2016 la categoria „Smart Lighting“ pentru implementarea proiectului pilot „Smart City“ din Ilioupoli, suburbie a zonei metropolitane Atena,Grecia.
 
 
Dragoş BALCU, Business Development Manager Telco Software - Intrarom
Soluţiile Intrarom pentru Smart City
 
 
 
Călin MUNTEAN, Sr. Business Development Manager Wireless Solutions - Intrarom
Soluţii Intrarom de transmisiuni radio fabricate în România pentru dezvoltarea reţelelor 5G şi a infrastructurii de reţea inteligentă a oraşelor
 
 
 
În ceea ce privește dezvoltarea rețelelor 5G, compania a prezentat inovațiile sale tehnologice pentru infrastructura de rețea inteligentă a orașului. Călin Muntean (foto), Senior Business Development Manager la Intrarom, a evidențiat în timpul prezentării sale gama completă a soluțiilor oferite de Intracom Telecom:  acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul și sisteme de backhaul și fronthaul 5G ce funcționează la frecvențe de microunde și unde milimetrice.
 
 
Aceste soluții de transmisiuni radio pentru exterior  sunt produse în intregime în fabrica INTRAROM din România.
 
 
 
About Intrarom
 
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicații din România, şi în prezent are aproximativ 250 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.