.

Ionuț Baciu a fost promovat în cadrul Xerox România, în funcția de Strategic Account Manager pentru sectorul public. „În sectorul public este nevoie tehnologii performante, de procedee de imprimare clare și standardizate, precum și de sisteme eficiente de control și securizare a datelor, care să optimizeze activitățile privind documentele din instituțiile publice și să crească beneficiile pentru cetățeni", precizează Ionuț Baciu. „Voi valorifica experiența mea de până acum în cadrul Xerox, pentru a ajuta aceste instituții să obțină cel mai bun raport calitate-preț." Ionuț Baciu are o experiență de 10 ani în Xerox. Printre pozițiile ocupate anterior se află: Contract Administrator (2007 - 2013) și Billing Specialist în departamentul financiar (2003 - 2007) în cadrul Xerox România. În noua sa funcție, Ionuț se va ocupa de vânzarea și promovarea portofoliului de soluții, echipamente și servicii Xerox pentru sectorul public.

Ionuț Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din București și, de-a lungul timpului, a participat la numeroase cursuri profesionale și traininguri organizate în țară și în străinătate. Promovarea lui Ionuț Baciu în cadrul Xerox România urmărește politica globală de resurse umane a Xerox de promovare a oamenilor din interior și de atragere de noi talente din piață, oferind numeroase oportunități de dezvoltare profesională. Recent, s-au alăturat echipei Xerox România Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager in departamentul de vânzări prin parteneri strategici și Manuela Son, HR Manager, Central Eastern Europe Distributor Group (CDG) & Learning and Development Manager, pentru zona Middle East and Africa (MEA).

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.