.

IRIDIUM este singurul serviciu de telefonie prin satelit cu acoperire globală și număr unic mondial. DVB-RCS oferă conectare broadband la Internet independent de infrastructura terestră.

În imagine: terminalul mobil Iridium 9505

SISTEME DE COMUNICAȚII PRIN SATELIT:

  • Operaționale în caz de calamitate
  • Arie de acoperire globală
  • Comunicații bidirecționale
  • Grad sporit de confidențialitate

IRIDIUM este singurul serviciu de telefonie prin satelit cu acoperire globală și număr unic mondial care permite comunicații de voce, paging, fax, SMS și date. Sistemul de telecomunicații este bazat pe o rețea de 66 de sateliți plasați pe o orbită joasă care permit oricui să vorbească cu oricine, oriunde ar fi pe Terra prin intermediul unor aparate telefonice portabile și fixe utilizând o cartelă SIM cu numeroase opțiuni individualizate pentru accesarea serviciului. Sunt disponibile toate facilitățile oferite de rețelele clasice de telefonie mobilă: transfer de date, mesagerie etc. Față de alte rețele de telefonie, rețeaua IRIDIUM prezintă și avantajul suplimentar al asigurării unei securități sporite a convorbirii. Infrastructura terestră a rețelei este operată numai din Statele Unite și protejată conform celor mai înalte standarde. Pentru comunicații prin voce, costul unui minut de convorbire între două telefoane din cadrul rețelei IRIDIUM este de maxim 0.95 USD/min, indiferent unde se află cei doi interlocutori pe glob.
Prețul CIP București al unui telefon IRIDIUM (inclusiv kit de accesorii standard) este de 1570 USD.

DVB-RCS este cel mai modern serviciu de comunicații prin satelit, bazat pe standardul DVB-RCS (Digital Video Broadcasting Return Channel via Satellite) care deschide drumul pentru conectare broadband la Internet independent de infrastructura terestră convențională. Standardul DVB-RCS reprezinta o dezvoltare a standardului DVB-S și reglementează modalitățile prin care se realizează legătura bidirectională asimetrică prin intermediul unui echipament de emisie-recepție prin satelit ieftin, disponibil atât în variante exploatabile din locații fixe, cât și semifixe.

Accesibil economic și ușor de exploatat, se pretează utilizării de către persoane fizice și firme mici și mijlocii. Asigură securitate sporită a comunicațiilor. DVB-RCS funcționează ca o conexiune ADSL prin satelit. Echipamentul necesar - un terminal IP de mici dimensiuni amplasat în interior, care este interfațat cu un PC standard și o antenă cu diametrul de 1 metru plasată în exterior - este ieftin, ușor de instalat și de exploatat. În prezent serviciul poate fi achiziționat în trei variante cu trafic nelimitat cu lățimi maxime ale benzii de:

  • Pachetul A - 512 kbps DOWNLINK/ 128 kbps UPLINK: valoare 290 USD
  • Pachetul B - 1024 kbps DOWNLINK/ 256 kbps UPLINK: valoare 485 USD
  • Pachetul C - 2048 kbps DOWNLINK/ 512 kbps UPLINK: valoare 970 USD

Prețul unui terminal care permite comunicații bidirecționale prin satelit, funcție de varianta aleasă, începe de la 1790 USD în condiții de livrare CIP.

Pentru a beneficia de condițiile prezentei oferte speciale vă rugăm să ne contactați la telefon: 021-3152042
IT Media SatCom: Splaiul Unirii 16, București,
www.itmedia.ro