.

Carbon, primul incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming, anunță lansarea versiunii premium a jocului Link Twin. Jocul este disponibil începând de astăzi, la nivel global, în Apple App Store și Google Play Store, la prețul de 1,99$. Mai mult, jocul a fost selectat de către editorii App Store pentru a fi promovat în categoria Games. „Ne bucurăm că am reușit să aducem experiența unui puzzle premium produs în România utilizatorilor de pe întreg globul. Pe lângă mândria primului proiect sub amprenta Carbon care beneficiază de o lansare la nivel global, considerăm că Link Twin este o bună afirmare a poziției industriei de gaming românești și sperăm să vedem, în viitorul apropiat, cât mai multe sudiouri independente românești care să facă astfel de pași”, precizează Cătălin Butnariu, General Manager Carbon. 
 
După ce jocul a beneficiat de un soft launch, Link Twin revine, în varianta premium, cu o experiență de joc îmbunătățită, pe parcursul a 100 de niveluri împărţite  în 5 capitole. Direcţia artistică a fost şi ea îmbogăţită iar nivelurile au fost revizuite, fiecare aducând o nouă provocare în universul fantastic al celor două personaje – Lily și Tom. 
 
 
Link Twin este o poveste introspectivă, o meditație asupra pierderii, prezentată printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contribuție în moduri neașteptate, cu artă vizuală uimitoare și o coloană sonoră obsesivă. Jocul explorează, de-a lungul celor 5 capitole și 100 de nivele, legătura inexplicabilă dintre două personaje misterioase, legătură care se dezvăluie pe măsură ce acestea explorează o lume înșelătoare, plină de peisaje fantastice.
 
 
Link Twin a obținut, luna trecută, locul II la competiția Pocket Gamer, competiție dedicată proiectelor indie ce are loc la Londra. Jocul este un produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon.
 
 
Despre Carbon
 
Carbon este primul incubator din Romania care își propune să dezvolte industria de gaming. Acesta a fost creat într-un spațiu al Europei de Est care s-a afirmat în ultimii ani prin numarul tot mai mare al dezvoltatorilor de jocuri. Carbon sprijină antreprenorii regionali din zona de gaming, ajutându-i să creeze jocuri unice și să pună bazele unor businessuri viabile. Incubatorul ofera o finanțare directă de până la 50.000 de dolari pe proiect, precum și servicii personalizate de consiliere, în funcție de necesitățile individuale ale businessurilor.