.

NVIDIA a anunțat la conferința Oculus Connect 3, dedicată dezvoltatorilor, compatibilitatea jocului VR Funhouse cu Oculus Touch. De asemenea, jocul a fost completat cu două niveluri noi - Wall Walker Toss și HotShot Basketball.
 
NVIDIA VR Funhouse este cel mai avansat joc de realitate virtuală din lume, remarcându-se prin grafică și procesul de modelare extrem de precis pentru a obține o experiență de VR unică, în jocuri de tip arcade și jocuri de masă. Grafica superioară este completată de efecte speciale realizate cu NVIDIA GamesWorks SDK, prin intermediul unor tehnologii precum NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVDIA FleX și NVIDIA Destruction. Interacțiunea obiectelor este mult îmbunătățită datorită tehnologiei NVIDIA VRWorks PhysX, care se bazează pe studierea științifică a simțului tactil.
 
 
VR Funhouse se poate descărca gratuit. Peste 100.000 de gameri au descărcat VR Funhouse, de la lansarea jocului în luna iulie. De asemenea, jocul este disponibil utilizatorilor pentru modificare.