.

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual din lume, anunță lansarea titlului Lords of Bucharest, un nou joc captivant din categoria Match 3 Slider. “Lansarea celui de-al treilea titlul produs exclusiv de studioul din București îmi confirmă încă o dată faptul că lucrez alături de echipe de oameni extrem de bine pregătiți, capabili să dea naștere unor produse de calitate, ce au puterea de a pune țara noastră pe harta industriei internaționale de gaming. Dorim să oferim cât mai multe alternative de divertisment utilizatorilor noștri din întreaga lume și suntem mândri să ne punem semnătura pe încă un titlu cu potențial de succes”, precizează Mihai Sfrijan, Head of Studio King București. Titlul este un produs exclusiv al echipei de dezvoltatori a studioului King de la București și a fost lansat pe 3 iunie 2014 pe platforma online a companiei, www.royalgames.com. Lords of Bucharest este al treilea titlu din seria jocurilor de tip social dezvoltate exclusiv de echipa din România, după Bubble Witch Saga și Gospo’s Great Adventures.

Ideea pentru noul joc a luat naștere în doar 48 de ore în timpul unui Game Jam organizat de King în luna septembrie a anului trecut. Acest tip de eveniment este organizat de companie o dată pe an, la nivel global, pentru a stimula creativitatea angajaților și a-i ajuta să vină cu idei noi de joc.Pentru a transforma ideea în produs au fost necesare 5 luni și o echipă formată din trei oameni: un programator, un game artist și un game designer.

Jocul are o structură asemănătoare cu cele anterioare și folosește aceleași elemente de bază. Intuitiv și captivant, Lords of Bucharest face parte din categoria jocurilor Match 3 Slider, iar scopul este combinarea a minim trei piese de aceeași culoare pentru acumularea punctelor necesare trecerii la următorul nivel. Pentru o experiență de joc cât mai complexă, fiecare piesă trece printrei stadii – bronze, silver și gold (Lord), iar jucătorul poate muta coloane sau rânduri întregi de piese pentru a obține rezultatul dorit. Când trei sau mai multe piese se combină, rezultă o piesă de nivel mai mare(bronze – silver – Lord) care se poate folosi în combinații ulterioare.
Lords of Bucharest introduce și o serie de elemente noi, ce oferă mai mult dinamism și acțiune și au scopul de a ajuta utilizatorul să acumuleze un număr mai mare de puncte, accelerându-i parcursul în joc.

Dezvoltatorii au introdus puterile lorzilor, care permit distrugerea unui număr mare de piese în diverse combinații. În plus, pentru a sprijini jucătorii în parcursul jocului, a fost inclusă opțiunea Mega Mode, care reduce numărul culorilor pe ecran, simplificând astfel potrivirea pieselor de aceeași culoare. Un alt element nou este balonul cu recompense care oferă premii jucătorului atunci când este doborât.

La o săptămână de la lansarea pe platforma online Royal Games, jocul era pe locul doi ca succes de lansare din acest an, la egalitate cu Lucky Lantern, un alt titlu rezultat din GameJam-ul de anul trecut, dezvoltat de către o echipă din Malmo.

http://bit.ly/1iwFGTI