.

Boxele cu Bluetooth devin un gadget din ce în ce mai popular. În ceea ce privește calitatea sunetului, boxele Bluetooth reprezintă soluția ideală pentru cei care nu doresc un echipament audio masiv sau care nu vor să asculte muzică la smatphone sau tabletă. Kruger&Matz are acum în oferta sa o serie de propuneri interesante, care se diferențiază prin design, calitatea sunetului și funcționalitate. Avantajul boxelor Bluetooth îl reprezintă faptul că poți să asculți muzica preferată indiferent de locul în care te afli. În trecut, puteai face același lucru cu ajutorul unui player boombox de mari dimensiuni. În schimb, boxele Bluetooth Kruger&Matz încap cu ușurință în orice rucsac sau geantă.
 
Boxa wireless Discovery de la Kruger&Matz este dotată cu Bluetooth 4.0, are o distanță de acțiune de 30 metri, dar are și funcție NFC, oferind posibilitatea de conectare rapidă cu smartphone-ul. Datorită intrării AUX și slotului pentru card micro SD, Discovery îți dă posibilitatea de a asculta muzică direct de pe un card de memorie sau de pe un dispozitiv analog. Boxa are o baterie cu capacitatea de 2200 mAh, oferind astfel până la 10 ore de ascultare continuă a melodiilor preferate.
 
 
Discovery este boxa potrivită pentru cei care doresc să își petreacă timpul în aer liber cu muzica lor. Modelul are carcasă cauciucată pentru atenuarea șocurilor. Mai mult, are specificația IP67, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf și murdărie. Designul este de asemenea rezistent la apă.
 
Executive de la Kruger&Matz este o boxă portabilă cu Bluetooth, echipată cu două difuzoare puternice, fiecare cu o capacitate de max. 12,5 W, care te hipnotizează prin claritatea extraordinară a sunetului. În plus, bass-ul dinamic este mult îmbunătățit prin tehnologia MaxxBass folosită. Pentru comunicarea wireless Executive folosește tehnologia Bluetooth 4.0, având o rază maximă de acțiune de 30 m. Tehnologia NFC garantează o conectare rapidă cu alte dispozitive. Cei cărora le place să asculte muzică de pe alte medii de stocare pot folosi intrarea AUX. Cu siguranță un avantaj suplimentar îl reprezintă microfonul încorporat care transformă boxa Executive în difuzor pentru telefon, iar ieșirea AUX te ajută să poți conecta o a doua boxă. Trebuie menționat și portul USB care în combinație cu bateria de 6600 mAh transformă produsul într-un power bank.
 
Executive este un exemplu de dispozitiv ce combină într-un mod fericit funcționalitatea și designul. Apariția modernă face ca boxa să se potrivească în orice cameră, idiferent de decor. În plus, din oferta Kruger&Matz face parte și o stație de andocare dedicată, care te va ajuta să menții bateria încărcată. Acum nimic nu poate sta în calea unor momente extraordinare în compania muzicii preferate.
 
 
 
Beat de la Kruger&Matz, datorită celor două difuzoare cu diametrul de 50 mm, îți asigură o excelentă experiență muzicală. Bluetooth 4.0 și tehnologia NFC îți permit conectarea rapidă a boxei cu un smartphone sau o tabletă și ascultarea playlisturile tale preferate. Beat este dotată cu intrare AUX, care îți permite să asculți muzică de pe medii externe, cum ar fi un MP3 player și ieșire AUX, pentru a putea conecta o boxă suplimentară. Bateria puternică de 4400 mAh îți asigură până la 12 ore de muzică neîntreruptă. Negrul clasic al boxei o face să se potrivească fără probleme în orice interior, fiind funcțională, dar având totodată un design modern.
 
 
Boxa portabilă Solo de la Kruger&Matz are dimensiuni reduse, dar un difuzor de 40 mm care te va surprinde prin posibilitățile sale. Boxa oferă conexiune wireless prin tehnologia Bluetooth 4.0. În plus, este echipată cu slot microSD, care îți permite să asculți muzică direct de pe cardul de memorie și intrare AUX, prin care o poți conecta la alte dispozitive care nu au Bluetooth. Designul boxei Solo merge mână în mână cu specificațiile tehnice. Dimensiunea compactă și carcasa cu stil te asigură că te vei bucura de melodiile preferate oriunde mergi. 
 
 
Boxele cu Bluetooth de la Kruger & Matz sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri recomandate: Executive - 349 Ron, Beat - 299 Ron, Discovery - 249 Ron, Solo - 149 Ron.