.

La un an de la lansarea Supernetă 4G, Vodafone România oferă cea mai mare experiență de Internet gratuit din România. În weekend-ul 12-13 septembrie, toți utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe Internet timp de două zile, gratuit și nelimitat. “Din septembrie anul trecut, de când am lansat Supernet 4G, am înregistrat creșteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce în ce mai accesibilă, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la rețeaua noastră. Știm deja că utilizatorii consumă din ce în ce mai multe date, dar când ne uităm la cifre, vedem că traficul de date crește, într-adevăr, într-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date în rețeaua noastră a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, în aceeasi perioadă. Vom continua să furnizăm clienților noștri, prin Supernetă 4G, cea mai bună experiență de Internet mobil”, precizează Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România. (foto - Giovanni Chiarelli, Markus Lause, Andrea Rossini)

Într-un an, Supernet 4G, inovația propusă de Vodafone România în utilizarea serviciilor de Internet mobil, a asigurat utilizatorilor o experiență superioară, viteze ridicate, stabilitate crescută și o protecție completă a conexiunilor de date.

De la lansarea Supernet 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” și 600.000 viruși au fost blocați, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de Internet, prin SecurityPro 2.0. și MaxProtect. Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conținut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload și download au crescut, datorită inovației exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.

“Supernet 4G este o combinație unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe, ce poate fi folosită în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming și browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în același timp, pe Internet. Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experiența Supernet 4G, fără costuri suplimentare și fără limite. Astfel, le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experiență de Internet gratuit din Romania”, precizează Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%. In plus, acoperirea 4G+ a Vodafone Romania dispune de o implementare unica de spectru, oferind cea mai buna combinatie de viteze si acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

Totodata, Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Sub sloganul “Romanii recomanda Supernet™ 4G”, campania de comunicare Supernet™ 4G vorbeste despre momente autentice din vietile romanilor, momente in care conteaza sa fii conectat cu cei apropiati. Noua platforma de comunicare va contine povesti simple, dar surprinzatoare, ce vor transmite un mesaj clar: intotdeauna atunci cand conteaza, romanii pot conta pe retea pentru a ramane conectati. Noua campanie de comunicare a Supernet™ 4G se desfasoara in mediul print, TV, online si outdoor.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.