.

Romsym Data, distribuitor al produselor și centru de instruire autorizat Macromedia în România a organizat miercuri 28 septembrie la  restaurantul Cheers evenimentul de lansare al suitei Macromedia Studio 8  în România. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai marilor companii de web design din România.

Macromedia Studio 8 este suita esențială pentru designeri, dezvoltatori, profesioniști video și artiști grafici pentru a crea, dezvolta și gestiona experiențe online interactive. Combinând cele mai recente versiuni ale produselor premiate Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash Professional și Macromedia Fireworks cu instrumente cheie pentru productivitate cum sunt Macromedia Contribute și Macromedia FlashPaper, Studio 8 oferă un nou nivel al expresivității, eficienței și fluxului de muncă simplificat pentru a crea website-uri, media interactive și conținut mobil.

'Lansarea suitei Macromedia Studio 8 în România este un motiv de bucurie atât pentru noi cât și pentru dezvoltatorii web care beneficiază acum de opțiuni multiple și de ultimă generație', a declarat Florina Balint, Director General Romsym Data. 'Încercăm să fim în pas cu tehnologia și să oferim clienților noștri produsele cele mai noi și mai competitive pentru a-i ajuta și a le ușura munca'.

Studio 8 conține îmbunătățiri ale fluxului de muncă, noi produse și opțiuni. Adăugarea Contribute și a FlashPaper le oferă designerilor posibilitatea creării și menținerii site-urilor mai eficient din punct de vedere al costurilor. De asemenea, Studio 8 include noi instrumente de codare video care le oferă clienților o metodă mai ușoară pentru crearea și publicarea conținutului interactiv de înaltă calitate pentru experiențe online cu adevărat memorabile. Noile îmbunătățiri CSS și instrumente de autorizare vizuală pentru XML adaugă stil și sofisticare webstite-urilor și aplicațiilor.

Experiența contează. Macromedia se conduce după principiul că experiențele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din rândul dezvoltatorilor de soft și ai designerilor, pentru a crea și a oferi experiențe impresionante, puternice și memorabile '“ pe Internet, în media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Grupul Romsym este distribuitor al produselor și centru de instruire autorizat Macromedia în România.
Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaționale BS 7799-2:2002 pentru implementarea și menținerea sistemului propriu de management al securității informațiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calității (SRAC) și IQNet (International Certification Network).
Romsym este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluții de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul rețelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP și web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare și soft științific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat și soluții de la LxPN).
De asemenea, Romsym Data oferă consultanță și training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialiști cu înaltă calificare, certificați internațional.
Dintre clienții Romsym Data menționăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiției, Miro Bank, McDonald'™s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informații: www.romsym.ro