.

Logitech a lansat Logitech Speaker Lapdesk N550, un sistem lapdesk confortabil ce crează o experiență asemănătoare celei dintr-un cinema și care redă un sunet stereo bogat de pe netbook-ul tău. Urmaș al popularului Logitech Speaker Lapdesk N700, model conceput pentru laptopurile nu mai mari de 16 inch, Logitech Speaker Lapdesk N550 oferă un sunet performant pentru laptopurile cu dimensiuni de 14,1 inch sau mai mici.

"Lapdesk-urile sunt eroii necunoscuți ai bogatei lumi a laptopurilor și netbook-urilor", precizează Denis Pavillard, vice președinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop. "Logitech Speaker Lapdesk N550 rezolvă cele două nemulțumiri pe care utilizatorii le au față de laptopurile și netbook-urile personale: calitatea audio slabă și căldura emanată. Folosind acest produs, experiența pe care aceștia o au cu laptopurile lor se va îmbunătăți considerabil."

Logitech Speaker Lapdesk N550 dispune de boxe stereo integrate, plasate exact pe laturi, și care oferă un sunet stereo complet. Design-ul construit pe 4 nivele, care oprește emanarea căldurii, combinat cu materialul delicat, ce permite aerului să circule, ajută la folosirea confortabilă a laptopului. Logitech Speaker Lapdesk N550 ridică ecranul laptopului la o poziție de vizionare confortabilă, iar amortizoarele integrate pe suprafața lapdesk-ului păstrează laptopul stabil.

Noul lapdesk de la Logitech este ușor de folosit. Nu trebuie instalat niciun software. Pur și simplu conectezi un cablu în portul USB al laptop-ului sau netbook-ului pentru a porni boxele. Logitech Speaker Lapdesk N550 va fi disponibil în Europa din luna ianuarie, la un preț recomandat de 49,99 Euro.