.

Sub deviza 'Mai mult decât un notebook' Fujitsu-Siemens Computers ne propune modelul Lifebook P1510.

Aveți în față cel mai ușor Tablet PC convertibil din lume. Ce înseamnă asta? La numai 1 kg, notebook-ul Lifebook P1510 se poate transforma într-un Tablet PC prin simpla rotire a display-ului de 8.9'.

Lifebook P1510 reprezintă combinația între stil, portabilitate, performanță și ergonomicitate. Acest ultra-ușor Tablet PC convertibil nu numai că arată bine, dar este o plăcere să îl utilizezi. Unghiul larg de vedere îți oferă o imagine clară indiferent de unghiul sub care privești, într-un mod ideal pentru demonstrații și prezentări. Windows XP Tablet PC Edition 2005, aplicațiile Microsoft Office și display-ul de tip touchscreen îți garantează ușurința în utilizare, poți scrie documente de mână și poți căuta în conținutul acestora. Nu este necesar un stilou special, degetul este suficient. De asemenea, poți da o notă personală e-mail-urilor tale trimițându-le scrise de mână. Lifebook P1510 este dotat cu facilități de securitate de ultimă oră. Dispune de recunoștere prin amprentă digitală, astfel că poți bloca accesul vizitatorilor nedoriți la fișierele confidențiale.
F­secure software garantează protecția completă împotriva virușilor, iar Kensington Lock oferă protecție împotriva hoților.

Tehnologia Intel Centrino Mobile optimizează durata de viață a bateriei, oferind suficientă performanță pentru cele mai grele sarcini de lucru. Lifebook P1510 dispune de numeroase facilități care îi asigură robustețe: carcasă de magneziu, protecție la șocuri a hard-disk-ului, control al temperaturii.