.

Lenovo a dezvăluit noua tabletă TAB3 10 Business, o tabletă Android concepută pentru a fi utilizată în mediul profesional, precum și TAB3 7 și TAB3 8, primele serii de tablete Lenovo dedicate întregii familii. TAB3 10 Business este proiectată pentru a fi alegerea inteligentă pentru companii și special pregătită pentru a fi interactivă pentru angajați, îmbinând puterea și versatilitatea sistemului Android 6.0 cu funcții de optimizare și servicii esențiale pentru profesioniștii din mediul de afaceri, precizează oficialii companiei. Tableta oferă suport integral pentru Android For Work și dispune de o serie de opțiuni de securitate și criptare pentru a ajuta utilizatorii să-și mențină aceste dispozitive și datele legate de muncă într-un mediu sigur și securizat. TAB3 10 Business este optimizată pentru a îmbunătăți mobilitatea profesională, sprijinind angajații care au nevoie să fie constant în mișcare ca parte a activităților profesionale. Se adaptează oricărui număr de scenarii de utilizare profesională, de la sălile de conferință și fabrici până la punctul de lucru. Studiile realizate de Lenovo privind utilizatorii arată că tabletele sunt dispozitivele cele mai împărtășite în familie. De aceea am conceput TAB3 8 și 7 care pot fi împărțite între toți membrii – suportând moduri multi-user. Și pentru că vor fi utilizate și de copii, Lenovo a introdus un mod dedicat lor și funcții interactive special pentru ei precum un ecran adaptiv. 
 
 
Întrucât din ce în ce mai multe companii adoptă tabletele Android pentru a spori productivitatea angajaților, am creat TAB3 10 Business, ce integrează componente software și hardware optimizate pentru o utilizare în mediul de afaceri. 
 
Ne-am asigurat că TAB3 10 Business integrează sistemul și aplicațiile ideale pentru un mediu profesional. Tableta include Android for Work, o aplicație care oferă profiluri dedicate pentru conținut profesional și permite o mai mare securitate și capacitate de gestionare. De asemenea, dispozitivul este preinstalat cu aplicațiile productive Android for Work, Google Play for Work, precum și Mod Kiosk, care le permite utilizatorilor să-și configureze TAB3 10 Business ca un pavilion interactiv. De asemenea, tableta suportă soluții specifice industriilor pentru managementul clasei, managementul la punctul de vânzare și management e-Health. Tableta îndeplinește așteptările utilizatorilor în materie de durabilitate întrucât poate face față uzurii unor medii de lucru dure, folosind tehnologia P2i pentru a atinge standardul IP52 pentru rezistență la praf și stropire și asigurând protecția ecranului prin panourile rezistente la zgârieturi Gorilla Glass 3.
 
 
Tabletele TAB3 10 Business sunt echipate cu software de criptare hardware și opțiuni de policy control și control la distanță. Lenovo a inclus funcții de geo-tehnologie care le permite companiilor să-și urmărească dispozitivele și chiar să creeze bariere virtuale. Sistemul său de gestionare a dispozitivelor mobile integrează funcții de control la distanță, instalare silențioasă a aplicațiilor și opțiuni de blocare a funcțiilor hardware și software.  
 
 
De asemenea, am securizat opțiunile oferite pentru flexibilitatea locului de muncă și potențialul de integrare verticală ale tabletei cu componentele hardware și funcțiile potrivite. Procesorul 1.3GHz Quad-core le oferă utilizatorilor capacități rapide și puternice pentru a realiza mai multe sarcini în același timp și suport pe mai multe ferestre. Între timp, angajații pot fi mobili pe parcursul întregii zile și beneficiază de un acumulator cu o durată de viață de 12 ore. În plus, au la dispoziție și o suită de funcții pentru utilizare în mișcare precum USB on-the-go pentru conectarea simplă a accesoriilor de stocare externă, conectori Y- și T-, cabluri sau cititoare de carduri RJ45. Această suită este completată cu o gamă de funcții de conectivitate, inclusiv NFC, dual-band Wi-Fi AC full GSP și, opțional, 4G. 
 
 
Având în vedere că scenariile de utilizare profesională variază de la ecrane digitale la video-conferințe, am integrat capabilități grafice și audio de top: un display full-HD IPS de 10” cu Gorilla Glass 3 și boxe cu Dolby Atmos cinematic movie audio. Camera din spate de 8MP cu auto-focus a tabletei, precum și cea din față de 5MP cu focus fix realizează imagini de calitate de înaltă rezoluție. 
 
TAB3 7 și TAB3 8: Concepute pentru întreaga familie
 
În majoritatea familiilor, tableta folosită pentru a urmări videoclipuri sau a juca jocuri este folosită de mai mulți membri. Am realizat seriile de tablete TAB3 7 și 8 pentru a veni în sprijinul familiilor cu moduri multi-user și funcții asemănătoare. Pentru copiii mai mici, tableta are preinstalat un mod dedicat, cu opțiuni de navigare pe internet în siguranță și opțiunea de a restricționa accesul pe tabletă la anumite ore sau zile din săptămână. Modurile multi-user le permit familiilor să folosească aceeași tabletă fără să utilizeze același fundal, aplicații și email.  
 
 
Pentru părinții îngrijorați de efectele luminii albastre generată de ecranele dispozitivelor asupra ochilor copiilor, TAB3 7 și TAB3 8 integrează tehnologia Adaptive Display care poate bloca lumina albastră. Ecranul poate ajusta elementele vizuale și audio ale tabletei în funcție de utilizatorul care o folosește. De asemenea, poate ajusta luminozitatea și culoarea, detectând lumina ambientală a mediului din jur cu ajutorul senzorilor. 
 
Tabletele TAB3 7 și TAB3 8 au o performanță versatilă, funcționând cu procesoare 1.0GHz Quad-Core și integrând o cameră în față de 2 MP și una în spate de 5 MP și sistem audio Dolby Atmos cinematic moving audio. Tabletele sunt disponibile și în varianta cu suport 4G LTE opțional pentru conectivitate la internet extrem de rapidă când călătoriți.
 
TAB3 7: Tableta familiei care încape în buzunar
 
Tableta TAB3 7, cu un design compact și colorat, este echipată cu un ecran HD IPS de 7”, fiind adaptată la stilul de viață mobil și activ al copiilor mici care preferă să petreacă timpul afară. În plus, datorită tehnologiei tehnologiei P2i de rezistență la stropire, utilizatorii o pot lua oriunde fără a avea grija stropilor de apă care ar putea cădea pe tabletă – în bucătărie, în ploaie sau chiar la baie.
 
 
TAB3 8: Atinge un echilibru ideal între portabilitate și citire ușoară 
 
Cu un ecran SD IPS de 8” și difuzoare duale orientate frontal și integrate cu sistemul Dolby Atmos cinematic moving audio, tableta TAB3 8 este un însoțitor multimedia ideal pentru călătorii sau pentru acasă. Utilă tuturor membrilor familiei, dispozitivul versatil integrează suport multi-user pentru ca utilizatorii să împartă tableta cu copiii lor mai mici sau adolescenți. Ca și TAB3 7, această tabletă oferă funcții de navigare web în siguranță și restricționare a accesului, precum și moduri de vizualizare sigure pentru copii în Modul pentru Copii. 
 
 
Prețuri și disponibilitate
 
Tableta TAB3 10 Business va fi comercializată la prețul de 199 USD și va fi disponbilă începând din luna iulie 2016; TAB3 7 va fi disponibilă la prețul de 119 USD începând din luna iunie 2016; iar TAB3 8 va fi disponibilă la prețul de 149 USD începând din luna iunie 2016, la toți partenerii autorizați Lenovo.