.

După echipamentele foto existente deja (P915, P6250, P4350, P315) în toamna lui 2005 Lexmark apare cu o noutate: P450,  imprimanta foto10x15 cm cu inscriptor de CD încorporat.

Cu P450 de la Lexmark, cât ai clipi îți poti stoca imaginile favorite pe un CD, și asta datorită faptului că P450 are cel mai rapid inscriptor de CD încorporat într-o imprimantă (CD-ul este cel mai apreciat mediu de stocare din toate timpurile).

Dacă ești posesorul unui telefon mobil cu cameră, acum ai ocazia să depășești percepția generală conform căreia este dificil și scump să-ți printezi pozele de pe telefon, și asta datorită printării cu P450 via Bluetooth '“ fără cablu și automat căci P450 va fi identificat automat de către telefonul tău; doar alege imaginile preferate de pe telefonul tău mobil și fără alt efort vei obține fotografiile dorite.

Grație ecranului mobil LCD de 2.4inch 63 mm color și a panoului extrem de ușor de utilizat poți vizualiza și edita imaginile înainte de a le printa fără a fi nevoie de conectarea la un PC; astfel doar printr-o simplă apăsare poți reduce/ îndepărta efectul de ochi roșii, poți tăia, lărgi sau roti imaginile, poți aplica fotografiei tale filtre color precum Sepia, Gri Antic, Maro Antic, Alb & Negru. Și poți chiar să vizualizezi imaginile pe TV, simplu și ușor, doar printr-un click.

Detalii tehnice:
38 sec fotografii 10x15 cm fără margini; 4800 dpi; printare directă de pe camera foto via PictBridge, carduri de memorie (CompactFlash I & II, SM, MS Pro & Duo w/adapter, SD/ MM, xD-Picture), fash USB și CD; salvează și copiază imaginile de pe carduri de memorie pe flash USB și CD, de pe flash USB pe CD, de pe CD pe flash USB; memorie 32MB SDRAM, 16 MB Flash On Board; TV-out; Bluetooth (opțional).