.

LG Electronics va dezvălui, în cadrul IFA 2013, desfășurat în Berlin, Germania, noul model de PC All-In-One (V960), parte a portofoliului UltraWide IPS 21:9. Modelul extinde deja gama complexă pentru vizionare și câștigă teren în zona PC. Tot în cadrul IFA 2013, LG va prezenta și noile monitoare 29EA73, 29EB73 și 29MA73. Gama largă IPS 21:9 UltraWide oferă consumatorilor o multitudine de opțiuni care îmbunătățesc multitasking-ul și intensifică experiența divertismentului. "De la momentul lansării primului monitor cu formatul imaginii de 21:9, de acum un an, interesul consumatorului în această nouă categorie de display a crescut foarte mult", precizează Hyoung-sei Park, conducătorul diviziei de business LG Electronics. "PC-ul All-In-One din IPS-ul 21:9 UltraWide va consolida reputația LG ca lider în acest nou segment UltraWide."

PC-ul All-In-One al IPS 21:9 UltraWide e un desktop avansat care oferă toate avantajele unui monitor 21:9. Modelul V960 rulează Windows 8, oferind o experiență PC completă și include GPU-ul NVIDIA GeForce GT 640M pentru procesare avansată de grafică, făcându-l set-up-ul ideal pentru gameri și pentru cei care au nevoie de grafică de calitate și performanță înaltă. Unitatea extinsă de 29 de inci oferă funcția picture-in-picture (PIP), permițând utilizatorilor să navigheze pe internet în timp ce privesc la televizor. De asemenea, PC-ul AIO de la LG este dotat cu o tastatură și un mouse pentru o experiență deosebită imediată.

29MA73-ul este echipat nu doar cu un TV tuner, dar este prevăzut și cu Extra View, care permite ca o parte din ecran să fie utilizată pentru a accesa un program TV sau altă aplicație, pentru o experință IPTV deplină. Mai mult, nou 29EB73 include un suport

ergonomic care poate fi ajustat ușor la cea mai confortabilă înălțime, ajutând la reducerea stresului din birou.

Gama de 29 de inci din partea IPS 21:9 UltraWide de la LG face multitasking-ul mult mai comod, cu o suprafață de ecran extra, pentru afișarea unui conținut mai mare și pentru mai multă informație dispusă pe un singur ecran. Potrivit perfect nevoilor profesionistului modern, aceste display-uri impresionante sporesc multitasking-ul cu trăsăturile 4-Screen Split și Dual Link-up. Aceste dispozitive avansate sunt potrivite și gamerilor și împătimiților de filme, formatul de imagine 21:9 făcând vizionarea mai captivantă. Seria IPS 21:9 UltraWide este compatibilă cu Mac, Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI și DisplayPort, transformând PC-urile în centre de divertisment puternice, fiind capabile să afișeze sau să transmită conținut de pe o gamă largă de dispozitive.

Uimitoarea calitate a imaginii monitoarelor IPS de la LG a primit numeroase certificări și premii din partea industriei, cum ar fi Premiul Plus X din Germania. Cu ajutorul tehnologiei de afișare din partea LG IPS sunt reproduce culorile vii, naturale, cu un unghi de vizionare foarte larg și o imagine fluentă care diminuează tensiunea pentru ochi.

Produsele PC pentru Home Entertainment, premiate din partea LG, incluzând cele mai noi Ultra PC-uri și Tab-Book-uri, vor fi expuse la IFA 2013 în Hall 11.2 din Messe Berlin.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informațiilor și comunicațiilor. Compania are peste 80.000 de angajați în cele 115 de birouri. Alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, și Air Conditioning & Energy Solutions, și cu vânzări globale de 48.2 miliarde USD în 2010, LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile, sisteme audio-video, aparate de aer condiționat și mașini de spălat de pe piața mondială. LG este partener global Formula 1™ și partener tehnologic Formula 1™. Pentru mai multe informații, vizitați www.lg.com

Despre LG Electronics România

LG Electronics se află pe piața din România începând din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizați, și din anul 2004 ca LG Electronics România. Alcătuită din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions și Mobile Communications, compania a atins performanțe remarcabile pe piața din România, fiind un brand relevant pentru români susținut de o poziție de top pentru segmente cheie de produse: televizoare LCD și televizoare cu plasmă, monitoare LCD, telefoane mobile, mașini de spălat, echipamente de climatizare, sisteme audio și home theater.Pentru informații suplimentare vã rugãm accesați www.lge.ro