.

Anul 2014 marchează o consolidare a activității grupului pe domeniile de activitate unde acesta are un avantaj competitiv clar și marje de profitabilitate mai bune. "În prezent, grupul își orientează strategia de dezvoltare pe câteva direcții principale. Prima direcție este reprezentată de soluțiile de Financial Management și Business Intelligence (BI). În domeniul Financial Management, LLP are un istoric de peste 20 de ani în implementarea Infor SunSystems și câteva sute de clienți activi pe toate continentele. Aplicația de BI s-a adăugat în ultimii ani portofoliului LLP, aceasta incluzând atât produse de raportare (Infor Q&A), cât și soluții complete de BI - Infor ION BI. LLP Group dispune, de asemenea, de competențe importante pe zona de CRM, prin know-how-ul pentru Pivotal CRM și Dynamics CRM (singura soluție Microsoft Dynamics pe care o mai deține în portofoliu). LLP Group și-a mai dezvoltat competențe pe zona de Enterprise Assets Management, având active mai multe proiecte complexe în acest domeniu", precizează Ioana Rențea, Infor Services Manager, LLP Romania.

Grupul se va concentra pe soluțiile care prezintă un potențial puternic de creștere a cotei de piață. LLP Group, excluzând LLP Dynamics, a înregistrat în anul fiscal 2013 o cifră de afaceri de 7,82 milioane de Euro. De asemenea, grupul a înregistrat un profit total de 1,4 milioane Euro. Grupul LLP activează în prezent pe piețele din 10 țări, si are aproximativ 100 de angajați. Din group face parte și compania Systems@Work, care a dezvoltat aplicațiile time@work și expense@work. Aplicațiile systems@work sunt dedicate automatizării proceselor din firmele de servicii profesionale (firme de avocatură, companii de consultanță în diverse domenii s.a.).

Despre toate acestea, s-a discutat la ediția cu numărul 17 a evenimentului tradițional (LLP Club) dedicat clienților de soluții Infor din România. Ediția de anul acesta a avut ca motto: "Future Belongs to KNOW HOW People", propunându-și să ofere informații despre soluțiile INFOR în contextul tehnologiilor contemporane.

"La ediția de anul acesta ne-am concentrat pe prezentarea celei mai noi versiuni Infor SunSystems 6, precum și a add-onului Bank Payment Systems, dedicat procesării plăților bancare. Evenimentul a inclus și un interesant studiu de caz pentru aplicația de bugetare și consolidare financiară, Infor ION BI, precum și o prezentare a soluției expense@work." a mai declarat Ioana Rențea.

Despre LLP:

Grupul LLP furnizează servicii de consultanță și software companiilor locale și internaționale din Centrul și Estul Europei, Rusia, USA si Mexic. Anul acesta, LLP Group a împlinit 22 de ani, iar filiala din România 17 ani de activitate pe piața autohtonă. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanță și management al proiectelor cu produse software internaționale și dezvoltarea de software pentru a furniza soluții accesibile si realiste. LLP Group este singurul Infor Gold Partner din regiune si distribuitor pentru Infor SunSystems, Infor EAM, Infor ION BI, Microsoft Dynamics CRM, Pivotal CRM, expense@work si time@work. Compania a realizat numeroase implementări ale soluțiilor, printre clienții săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, 3M Romania etc.

www.llpgroup.com

www.infor.com