.

Căștile wireless Logitech pentru iPod oferă calitate audio superioara și sunet digital fără interfațe

Fără încurcături, răsuciri sau fire rupte: acum pasionații de muzică pot scăpa de firele ce leagă iPod-ul de căști și să beneficieze de o calitate a sunetului superioară. Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), un lider al pieței de periferice wireless pentru o varietate de platforme, a lansat pe 22 iunie 2005 căștile wireless Logitech® pentru iPod. Utilizatorii se pot conecta foarte ușor la adaptorul wireless putându-se depărta până la aproape 10 metri fără a avea probleme cu sunetul.

 'Căștile wireless oferă utilizatorilor libertate în miscare, nedepinzând in nici un fel de player-ul lor și de firele incomode,' spune Ray Weikel, director de product marketing la divizia Audio Business de la Logitech. 'Gata cu nodurile firelor sau cu încâlcirea burețeilor de la căști. Noi credem că aceste căști wireless vor oferi mult mai multă libertate utilizatorilor iPod.'

Căștile wireless Logitech pentru iPod sunt rezultatul experienței Logitech în tehnologia wireless combinată cu design-ul inovativ și produsele audio premium. Ele prezintă pe lateral butoane de control incorporate, astfel încât să permită utilizatorilor să poată regla volumul sunetului, dar să și schimbe melodiile, să apese pauză sau play '“ toate astea în timp ce iPod-ul rămâne neatins în buzunar sau în rucsac. Căștile folosesc tehnologia wireless Bluetooth® 1.2, care include un modulator de frecvență adaptabil, protecție față de interferențe și un sunet audio digital de o claritate de cristal. Driver-ele de neodymium de 40 mm redau un sunet bogat și un bass profound.

Căștile Logitech Wireless pentru iPod sunt proiectate pentru a fi așezate perfect și sigur. Banda din spatele urechii este foarte ușoară, flexibilă și rezistentă '“ făcându-le perfecte pentru utilizarea cu mai multe setări. Căștile cântăresc nu mai mult de câteva grame iar adaptorul wireless, care le conecteaza la iPod printr-o mufă jack, este de asemenea foarte ușor.

Căștile pot fi folosite împreună cu orice model de iPod. Căștile și adaptorul sunt calibrate din fabrică astfel că utilizatorii pot începe să iși folosească imediat iPod-ul cu noile căști wireless. Căștile functionează până la 8 ore continue de muzică. Bateriile se reîncarcă în 2 ore și jumătate. Adaptorul și căștile se pot reîncărca simultan cu un adaptor AC, cu doi conectori.
Căștile wireless Logitech pentru iPod sunt incluse in programul "Made for iPod". "Made for iPod" reprezintă accesorile electronice care au fost special proiectate pentru iPod și au fost certificate de producător pentru a respecta standardele iPod.

Preț și disponibilitate
Căștile wireless Logitech pentru iPod vor fi disponibile pe raft și online, incluzând și magazinele Apple și www.logitech.com, din iulie în SUA si Europa. Prețul estimat este de 149.99 USD în Europa

Înființată în 1981, Logitech proiectează, produce și comercializează componente periferice pentru calculator ce permit clienților să lucreze, să se joace și să comunice eficient în lumea digitală. Având sediul corporației prin sucursala din Fremont, California, SUA și sediile regionale prin sucursalele locale din Elveția, Taiwan și Hong Kong, Logitech International este o companie publică elvețiană cotată la Bursa din Elveția (LOGN) și pe piața extrabursieră Nasdaq din SUA (LOGI). Compania are unități de producție și birouri în principalele orașe din America de Nord, Europa și Asia Pacifică.