.

Studioul bucureștean Lorraine, în parteneriat cu Carbon Incubator, au lansat jocul Rumble League, în variantă soft launch. După succesul avut cu jocul Link Twin, Lorraine și Carbon au colaborat din nou iar rezultatul este un joc multiplayer de strategie. “Credem că estetica anilor ’80 este încă prezentă într-o varietate de domenii, dar mai ales în cinematografie. Au apărut filme și seriale inspirate de atmosfera anilor ’80, precum Stranger Things sau Thor: Ragnarok, care domină acum box office-ul. În lumea jocurilor video încă nu există un astfel de produs și credem că este un moment perfect pentru Rumble League”, precizează Scott Humphries, head of product Lorraine.
 
Rumble League transpune jucătorul într-un univers alternativ al anului 1987, într-o lume dominată de elemente retro-futuriste. Rumble League combină stilul jocurilor arcade de tip beat-em-up, caracteristice anilor ‘80-‘90, cu sistemul de joc tip MOBA care a fost adoptat în ultimii ani de multe jocuri de succes. 
 
 
Jucătorii vor explora destinații exotice unde se vor duela cu alți utilizatori, grație sistemului de tip multiplayer. În lupta pentru bani și glorie, oponenții își vor forma o echipă alcătuită dintr-o multitudine de luptători inspirați din cultura filmelor și jocurilor din anii ‘80 cu scopul de a anihila tabăra adversă. Întreaga acțiune se desfășoară pe o coloană sonoră dominată de ritmuri synthwave realizată special pentru Rumble League de James Featherstone.
 
 
Ce oferă Rumble League:
 
Atmosfera anilor ’80-’90 – Jocul este inspirat din producții celebre precum Double Dragon, Street Fighter sau Streets of Rage. 
 
O lume fantastică – Rumble League oferă o multitudine de personaje originale și eroi inspirați din cultura filmelor și jocurilor de acțiune din anii ’80.
 
Competiție acerbă – Jucătorii își construiesc propriul deck de eroi cu care se aruncă în lupta împotriva a mii de alți jucători.
 
O mulțime de eroi – În funcție de stilul pe care fiecare jucător vrea să îl abordeze, există o infinitate de combinații în alcătuirea deck-ului.
 
Timp de joc rezonabil – Indiferent de timpul pe care jucătorii sunt dispuși să îl petreacă în joc, Rumble League oferă variante avantajoase. Un meci durează câteva minute și oferă o experiență intensă, plină de adrenalină.
 
 
Utilizatorii pot descărca jocul de pe Galaxy Apps sau pot solicita o variantă beta pentru iOS și Android.