.

Acer a lansat Acer H7531D, un nou videoproiector care, datorită îmbinării calităților superioare cu fiabilitatea, reprezintă soluția ideală de a viziona filme din confortul propriei tale casei. Acesta oferă culori de calitate indiferent de tipul de mediu în care este folosit și beneficiază de proiecție Full HD (1080p), cu un raport de 16:9.

Tehnologiile de vârf create special pentru a redefini imaginea calității, alături de proiecția Full HD asigură faptul că tu vei avea parte de o experiență uimitoare indiferent dacă folosești proiectorul Acer H7531D pentru a vedea filme, meciuri sau pentru a te juca. Prin imagini vii, contrast îmbunătățit și luminozitate ridicată, videoproiectorul duce conceptul de home theatre la un alt nivel.

Nuanțele de negru îmbunătățite sunt cheia către o proiecție de cea mai bună calitate. Proiectorul beneficiază de tehnologia DynamicBlack™ care analizează conținutul cadru cu cadru și editează fiecare scenă într-un mod dinamic pentru a oferi nivelul optim de negru, păstrând în același timp luminozitatea originală a imaginii la un contrast de până la 50000:1. Acer H7531D se poate baza și pe 2000 ANSI lumeni pentru a asigura o proiecție de calitate, chiar și atunci când lumina ambientală este mai puternică.

Tehnologiile de top create special pentru a îmbunătăți acuratețea culorilor, împreună cu detaliile bogate și contrastul puternic asigură cea mai bună calitate a imaginilor. Prin intermediul tehnologiei Acer ColorBoost II+, Acer H7531D reproduce imagini cu umbre naturale, echilibrate și cu tonuri vii ale culorilor.

Cu trecerea timpului, proiectoarelor obișnuite le pot fi afectate calitatea culorilor prin adăugarea unor tente gălbui sau verzui. Proiectoarele Acer sunt echipate cu tehnologia ColorSafe II, DLP® și cu tehnologia Acer de compensare a culorilor, pentru a asigura calitatea imaginilor chiar și după o folosire îndelungată.

Pe lângă rezoluția nativă Full HD (1080p), Acer H7531D dispune de două porturi HDMI™ care asigură o conexiune fără efort cu cele mai noi dispozitive digitale și caracteristica True 24p ce oferă imagini asemănătoare celor din filme pentru o calitate video superioară. Ca rezultat, acest proiector este ideal pentru gaming și oferă o experiență cinematografică veritabilă, deoarece imaginea originală este redată cu fidelitate până la cel mai mic detaliu.

O serie de caracteristici îmbunătățesc performanțele acestui proiector. Datorită caracteristicii "wall-color compensation", Acer H7531D poate afișa nuanțele ideale, chiar și atunci când proiecția este realizată pe un perete colorat. Singurul lucru care trebuie făcut este acela de a seta culoarea peretelui din meniul proiectorului, iar acesta va ajusta automat culorile. Rezultatul este acela că te poți bucura de imagini de calitate, chiar și atunci când nu ai la dispoziție un ecran alb obișnuit.

Dacă ai un ecran electronic poți folosi port-ul 12V DC screen control pentru a conecta proiectorul. Acest lucru permite ecranului să fie rulat în jos atunci când proiectorul este pornit, și să fie rulat când este închis.

Amplasarea proiectorului în casă este facilitată de corecția verticală Keystone, care se poate realiza atât manual, cât și automat. Keystone corectează posibila distorsiune a imaginii verticale ce poate apărea atunci când imaginea este proiectată pe un colț. Privitorii vor putea vedea mereu o imagine perfect dreptunghiulară. Acer H7531D oferă și posibilitatea de a fi montat pe tavan, acesta dispunând de senzori gravitaționali pentru a detecta automat această situație. Odată detectată poziția pe tavan, proiectorul rotește instant imaginea pentru a asigura o orientare corectă.

Cu funcția "closed caption", proiectorul H7531D afișează dialogurile on-screen și elementele non-verbale, precum textul, ce poate fi util în înțelegerea filmelor și a clipurilor. Această caracteristică poate ajuta oamenii cu auz deficitar și poate fi extrem de utilă în procesul de învățare al unei limbi străine.

Pe lângă faptul că lampa are o viață de 4000 de ore, Acer H7531D este echipat cu tehnologia Acer EcoProjection, o soluție de gestionare a consumului favorabilă mediului deoarece reduce drastic nivelul consumului atunci când proiectorul este în modul standby. Mai mult, proiectorul devine automat ECO atunci când nu este utilizat timp de 5 minute. Pe lângă EcoProjection proiectorul deține și Acer ePower Management, un instrument ce permite setarea configurațiilor de economisire a energiei.

Noul proiector HD este silențions, nivelul sunetului fiind de 26dB în modul Eco (30dB în mod normal). Acer H7541D oferă un sunet îmbunătățit pentru prezentări și clipuri datorită unui difuzor, creând un mediu optim pentru a vedea un film în propria casă.

Pentru a face proiectoarele Acer mai ușor de folosit, tasta Empowering disponibilă pe panoul de control permite accesul instant la o serie de opțiuni de vizualizare, setup și timer.