.

17 mai 2007
COSMOTE are placerea de a va invita la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii serviciului innovator de date mobile i-mode in Romania. Conferinta va avea loc in data de 17 mai, ora 13.00, la Cinema Pro din Str. Ghica nr. 3, iar detaliile se regasesc si in invitatia electronica atasata. La eveniment vor fi prezenti Dl. Evangelos Martigopoulos, CEO al Grupului COSMOTE, Dl. Nikolaos Tsolas, CEO al COSMOTE Romania si Dl. Takeshi Natsuno, Vicepresedinte si Director General Servicii Multimedia al NTT DoCoMo din Japonia, dezvoltator al tehnologiei i-mode. *Accesul la eveniment se va face numai in baza confirmarii de participare.

8-9 mai 2007
Cisco Romania vă urează, la 5 ani de la lansarea Cisco Expo,
"Welcome to the Human Network!"
Ne face plăcere să vă invităm să descoperiți conceptul "Human Network", participând la cea de-a 5-a ediție a Cisco Expo (8-9 mai 2007), un eveniment de referință pentru cele mai noi tehnologii și aplicații din domeniul comunicațiilor, începând cu cele mai simple, la îndemâna oricărui utilizator, până la modele complexe, inovative, pentru companii de toate dimensiunile.
Cisco Expo 2007 dă startul unor noi tendințe, contribuind la schimbarea viziunii asupra muncii, a standardelor de viață, a petrecerii timpului liber sau a acumulării de informații noi.
Subiectele propuse vizează companii indiferent de dimensiune, tehnologia de comunicații fiind astăzi indispensabilă pentru dezvoltare și pentru sporirea productivității. Indiferent de sectorul în care o companie acționează și de modelul de afacere dezvoltat, conceptul "Human Network" este relevant pentru activitatea sa precum și pentru intereresele și preocupările utilizatorilor individuali.

Agenda conferinței:
Marți, 8 mai 2007:
'¢ Orele 10:00, deschiderea Cisco Expo 2007, în sala Grand Ballroom a JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
'¢ Orele 11:30, Conferința de presă, în Sala Sala Brașov a JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Miercuri, 9 mai 2007:
'¢ Orele 09:15, continuarea sesiunilor Cisco Expo 2007

Mai multe detalii privind evenimentul la care sunteți asteptați, sunt disponibile pe site-ul www.ciscoexpo.ro
Pentru confirmarea participării dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la: telefon 021.231.13.19 sau 0722.996.307, e-mail petruta.petcu@bdr.ro, persoană de contact: Petruța Petcu - Agenția de Relații Publice BDR Associates, a Hill&Knowlton Associate.