.

 

RCS & RDS a lansat la 1 Aprilie campania națională 'Mobilizează-te la un telefon DECT'.

Aceasta constă în oferirea în fiecare lună a unui aparat telefonic fără fir GE 27850 atât primilor 25 de noi clienți RDS.Tel Conect, cât și celor mai 'vorbăreți' 25 dintre abonați.
'Prin această campanie dorim să răspundem nevoilor consumatorilor din ziua de azi, de a utiliza tehnologii moderne și servicii de calitate la prețuri competitive. Acest cadou vine în completarea serviciilor de telefonie RDS.Tel, deoarece dorim să facilităm abonaților utilizarea acestora atât din punct de vedere al tehnologiei cât și al costurilor. Toate acestea se adaugă la avantajul major prin care ne diferențiem de celelalte oferte existente pe piață '“ tarife cu până la 40% mai mici, ' declară Ionuț Tarcea, Marketing Manager RCS & RDS.
Campania, al cărei motto este 'Primești mai mult de la RDS.Tel- noua telefonie națională', se va derula pe o perioadă de 2 luni și va avea ca puncte de desfășurare 18 orașe din țară. Premiul oferit este un telefon fără fir DECT GE27850 bazat pe tehnologia Clear Digital Sound, ușor de utilizat, care deține o memorie de 15 numere, alte 20 în memoria CLIP (serviciul de identificare apelant), 3 tipuri de sonerie și printre alte avantaje, permite vizualizarea ultimelor 5 numere formate.