.

Zapp anunta lansarea serviciului multiSMS, care permite trimiterea aceluiasi mesaj SMS la mai multi destinatari, prin intermediul portalului ZappMobile.

Taxarea mesajelor se face in functie de destinatari si numarul lor, utilizatorii putand vedea in timp real cat va costa mesajul trimis. De asemenea, utilizatorii pot vedea istoricul mesajelor trimise si costul acestora.

In perioada Sarbatorilor de iarna, utilizatorii pot programa trimiterea de mesaje catre diversi destinatari, acestea urmand sa fie trimise automat la momentul ales (Ajun Craciun, Craciun, Anul Nou etc.). In contul sau de pe portalul ZappMobile, utilizatorul poate vizualiza lista cu mesajele in asteptare pentru a fi trimise si poate sterge mesajele daca acestea nu au fost inca livrate. Pana la 1 ianuarie inclusiv, SMS-urile pot fi trimise catre orice destinatie cu numai 3 centi/mesaj.

Noul serviciu este disponibil abonatilor Zapp care detin cont gratuit pe portalul ZappMobile.

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Actionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internationala care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii in domeniul retelelor mobile de comunicatii. Actionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.