.

Media Galaxy a împlinit pe 27 februarie 10 ani de activitate. Anticipând nevoia de inovație și gradul accelerat de dezvoltare specifice domeniului IT, primul magazin Media Galaxy a fost deschis în anul 2004 in București. Oferind tehnologii de ultimă generație clienților la prețuri accesibile, Media Galaxy a crescut rapid iar în prezent rețeaua are 15 magazine amplasate în marile orașe din România: București, Arad, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. „Obiectivul nostru este să oferim clienților un proces de cumpărare a produselor atractiv, plăcut și interactiv. Fie că aleg un laptop, televizor 3D sau Ultra HD, tabletă, smartphone sau aparatură electrocasnică, prin expertiza noastră de 10 ani, oferim clienților produsele prin care să își tranforme casele într-un univers conectat la ultimele tehnologii. Suntem încrezători ca ofertele aniversare din această perioadă vor atrage clienții în magazinele Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro", precizează Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România.

Pentru a sarbători 10 ani de activitate alături de clienții săi, Media Galaxy anunță oferte aniversare disponibile în magazinele Media Galaxy, precum și pe www.mediagalaxy.ro în perioada 27 februarie- 2 martie 2014, în limita stocului disponibil.

Reducerile aniversare:

până la 90% la accesorii și căști

până la 60% la frigidere, aragazuri, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, combine frigorifice, etc.

până la 50% la camere foto, jocuri, produse de îngrijire personală, roboți de bucatarie, aspiratoare, espresoare, mixere, etc.

până la 30% la produse audio-video

până la 20% la televizoare și laptopuri

până la 10% la smartphone-uri și tablete

Media Galaxy oferă clienților o gamă variată de produse, dar și o paletă de servicii diversificată, care facilitează contactul dintre consumator și tehnologie: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit și extragaranție.

Media Galaxy la 10 ani:

Suprafața totală magazine Media Galaxy: peste 35,000 m² suprafața comercială

Cel mai mare magazin Media Galaxy: Media Galaxy Orhideea, peste 4000 m²

Număr produse în magazin: peste 10,000 produse

Trafic mediu: 800.000 de vizitatori pe lună

Primul magazin Media Galaxy deschis în București în februarie 2004

Cel mai scump produs în Media Galaxy: TV 4K Samsung, 150.000 lei

Spațiul alocat produselor live-demo: 20% din suprafața comercială

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o rețea de 15 magazine de mare suprafață, care reflectă pasiunea pentru tehnologie și pentru dispozitivele care fac accesibilă informația și conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spațiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât și prin selecția gamei de produse și branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecție de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.