.

Media Galaxy a lansat mult așteptatul joc Mortal Kombat X în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul este disponibil spre vânzare din 14 aprilie în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro. Mortal Kombat X este cel mai nou titlu al popularei serii de fighting games, dezvoltat de NetherRealm Studios și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Ca noutăți față de iterațiile anterioare ale seriei, în Mortal Kombat X luptătorii au posibilitatea de a interacționa cu mediul din joc, folosind diverse obiecte pe post de armă; de asemenea, fiecare luptător are acum trei variațiuni, fiecare oferind un set diferit de mișcări speciale ce pot fi utilizate în timpul luptelor. Dintre modurile de joc nu lipsesc clasicele Story, Versus, King of The Hill sau Test Your Luck, dar nici noile Living Towers sau Faction Wars.

Cu această ocazie, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe 14 aprilie, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. În cadrul evenimentului, participanții vor avea parte de multe surprize: un turneu Mortal Kombat X dotat cu premii atractive, posibilitatea de a-l înfrunta pe Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat al României, precum și un concurs de cosplay.

În cadrul turneului, concurenții se vor lupta pentru următoarele premii:

Locul 1 – O consolă PlayStation 4, alături de un hanorac și o bandană Mortal Kombat X

Locul 2 – Un controller Microsoft Wireless + Adaptor PC/Xbox 360, alături de un hanorac și o bandană MKX

Locul 3 – Un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alături de un tricou și o bandană MKX

Locul 4 – Un joc Mortal Kombat X pentru PC, alături de un tricou și o bandană MKX

Toți cei care vor reuși să-i facă fața lui Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat, precum și cei care aleg să achiziționeze jocul în ziua lansării din magazinul Media Galaxy Orhideea, vor primi câte un premiu Mortal Kombat X (în limita stocului disponibil).

Nu în ultimul rând, în cadrul competiției de cosplay, concurentul cu cel mai spectaculos costum inspirat din seria Mortal Kombat va intra în posesia unui premiu special: un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alături de o bandană MKX.

Jocul Mortal Kombat X va fi disponibil spre vânzare din data de 14 aprilie 2015 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.