.

Media Galaxy lansează pe 17noiembrie, în cadrul magazinul Media Galaxy Mall Vitan, începând cu ora 23:00 , cel mai tare joc al anului 2015, Grand Theft Auto 5 - acesta este un joc video de tipul open world action-adventure realizat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 și PlayStation 3, a cărui lansare a avut loc pe 17 Septembrie 2013. Acțiunea se desfășoară în orașul fictiv Los Santos (parodie a orașului Los Angeles) și în zonele înconjurătoare specifice sudului statului San Andreas (parodie a statului California). Grand Theft Auto 5 pentru noile platforme PlayStation 4 si Xbox One  va include “un update major la partea vizuală și tehnică”, distanța de vizibilitate a fost crescută, au fost introduse arme noi, vehicule și activități precum fotografierea lumii sălbatice, trafic mai intens, natură mai “arătoasă”, efecte de vreme si “damage” mai accentuat, iar 100 de melodii noi vor fi incluse la posturile de radio.

Si modul multiplayer vine cu o schimbare , va suporta până la 30 de jucători pe PS4 și Xbox One, iar toate DLC-urile lansate pentru versiunile de PS3 și Xbox 360 vor fi integrate în noua ediție. De asemeaProfilurile din versiunile vechi vor putea fi importate în versiunile noi, iar jucătorii vor fi răsplătiți cu conținut bonus.Insa cireasa de pe tort este modul first person (pentru personajele jucabile,pentru vehicule în care se va putea vedea interiorul acestora; elemente precum ceasurile de viteză, turometre, luminile de bord și multe altele), care va fi introdus doar pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

Media Galaxy organizează  pentru toți pasionații de Grand Theft Auto, luni17noiembrie 2014, la ora 23:00 ,un super eveniment de midnight sales in cadrul magazinului Media Galaxy Mall Vitan . Vino si fii printre primii care joaca Grand Theft Auto 5 next gen.
Grand Theft Auto 5 va fi disponibil spre vânzare, începand cu data de 18  noiembrie 2014 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe http://www.mediagalaxy.ro.
 
 
Grand Theft Auto 5

Opțiune de joc: Single-player, Multiplayer
Gen: Open world ,Third-person shooter, Action-Adventure ,si  modul First person  pentru platformele PS4,Xbox One, PCModul First person  
Platformă: PS4 ,Xbox One ( disponibil din 18 Noiembrie), PC( disponibil din Ianuarie 2015),PS3,Xbox 360( disponibil din 17 Septembrie 2013)
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 18/11/2014

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România