.

Media Galaxy lansează mult așteptatul joc pentru PC si Xbox, Titanfall - titlul de debut al studioului de gaming Respawn Entertainment, ce îi are la bază pe co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Titanfall este un nou gen de shooter pentru noua generație de gameri. Acțiunea jocului se petrece în viitor, iar Titanfall oferă pasionaților de jocuri libertatea de a lupta atât ca piloți de elită, cât și prin controlul Titanilor.

Jocul Titanfall regândește strategiile de luptă oferindu-le jucătorilor abilitatea de a schimba strategiile în timpul zborului și atacului în funcție de situație. Jocul este în totalitate Multiplayer și oferă o nouă experiență ce combină acțiunea online cu momentele clasice pe care le regăsim în shootere. Intersectarea celor două moduri reprezintă o mare parte din identitatea Titanfall.

Media Galaxy și Titanfall cheamă toți iubitorii și pasionații de jocuri în data de 14 martie, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea să își aleagă Titanul și să preia controlul pentru a nimici inamicii. Cu acest prilej Media Galaxy va oferi multe premii și surprize celor prezenți la eveniment.

Premii :

1. Consola Xbox One + Joc Titanfall Xbox One

2. Joc Titanfall PC + + MOUSE GAMING MAD CATZ R.A.T. 3, 3500DPI, ROSU

3. Joc Titanfall PC + CASCA GAMING MADCATZ F.R.E.Q. 3 WHITE

4. Joc Titanfall Xbox One

Titanfall este distribuit in Romania prin Best Distribution si va fi disponibil in magazine pe formatele Pc, Xbox One ( incepand cu 14-Martie-2014) si Xbox 360 ( din 28-Martie-2014) :

Optiune de joc

Multiplayer , Online

Gen

FPS

Platforma

PC, Xbox One

Recomandare varsta

18+

Data lansarii

14 Martie 2014

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o rețea de 15 magazine de mare suprafață, care reflectă pasiunea pentru tehnologie și pentru dispozitivele care fac accesibilă informația și conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spațiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât și prin selecția gamei de produse și branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecție de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

Despre Respawn Entertainment

Infiintata in 2010, Respawn Entertainment este un producator independent de jocuri pentru PC si a fost formata de catre Vince Zampella si Jason West, fosti co-fondatori ai Infinity Ward si doi dintre co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Studioul este acum la prima sa lansare.

Despre Mad Catz

Infiintata in 1989 , Mad Catz Interactive, Inc este un furnizor la nivel mondial de produse de divertisment interactive, comercializate sub branduri ca Mad Catz ( mousi , tastaturi , casti , mouse pad ) , GameShark (produse de gaming ), Tritton (produse audio) și Saitek (simulatoare) .