.

MediaDOT.ro, magazinul online dedicat pasionaților de IT, va participa alături de HyperX – Kingston în cadrul DreamHack București 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, organizat pe 26 și 27 aprilie la Sala Polivalentă. "Fideli sloganului nostru, « Din pasiune pentru IT », am considerat că participarea la un eveniment atât de așteptat de clienții noștri și, în același timp, atât de reprezentativ pentru MediaDOT, este un prilej ce nu poate fi ratat. De peste 8 ani de zile suntem aproape de clienții noștri pasionați de calculatoare și eSports, cu sfaturi profesioniste în materie de gaming și IT. De data aceasta, alături de echipa HyperX, am pregătit celor care ne vor vizita standul, experiențe, surprize și premii mai mult decât incitante", precizeaza Andrei Crăcea, General Manager MediaDOT.ro.

Pe parcursul celor două zile, la standul MediaDOT - HyperX vor fi organizate demonstrații impresionante de overclocking, dar și turnee League of Legends, Dota 2 și Racing Car, cu premii în valoare de peste 4000 USD. Vizitatorii standului vor putea pleca acasă cu vouchere de reduceri substanțiale, valabile în magazinul online www.mediadot.ro.

În plus, până pe 25 aprilie (ora 12.00), participanții la concursul organizat pe pagina de Facebook a MediaDOT.ro pot câștiga zilnic invitații pentru ambele zile la DreamHack București 2014.

Situat chiar lângă scena mare, pe partea dreaptă, standul MediaDOT – HyperX va fi unul dintre cele mai animate și pline de surprize, iar echipa MediaDOT le va sta la dispoziție participanților cu sfaturi privind cele mai noi produse și tehnologii din IT, detalii privind asamblarea sistemelor de top, suport tehnic pentru cei pasionați de gaming și overclocking, impresii și experiențe privind jocurile nou apărute.

Un adevărat festival hipnotizant de jocuri, internet de mare viteză, sporturi electronice, turnee internaționale și divertisment digital, DreamHack București se află la cea de-a treia ediție și reunește cei mai apreciați jucători profesioniști din întreaga lume. Fanii acestora îi vor putea urmări în competiții de League of Legends, Dota 2, FIFA 14 și Starcraft II, cu premii puse în joc de zeci de mii de dolari.

Fondat în 2006 « din pasiune pentru IT », MediaDOT.ro este magazinul online ce oferă clienților săi cele mai bune sfaturi în materie de electronice, jocuri PC și componente de calculatoare, disponibile atât online, cât și în concept store-ul deschis în Bucuresti, Șos. Titulescu nr. 155. Aici, clienții pot testa și achiziționa ultimele noutăți din domeniul IT, pot beneficia de serviciul de asamblare gratuită a PC-ului iar periodic aici sunt organizate lansări de produse ale brandurilor de top, demonstrații de overclocking dus la extrem, competiții de gaming. Certificarea magazinului MediaDOT.ro este asigurată de către ARMO (Asociația Magazinelor Online din România), al cărei membru fondator este, alături de cele mai importante magazine online din România.